ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

Το φετινό Πάσχα δεν είναι σαν αυτά που γνωρίζαμε μέχρι τώρα όλοι εμείς και οι προηγούμενες γενιές. Αυτό το Πάσχα είναι Πάσχα ευθύνης για όλους μας και αυτό έχει να κάνει με την προστασία της υγείας. Το σπουδαίο σ’αυτή την περίπτωση είναι να μην λείψουν ζωές, ή τουλάχιστον να περιοριστούν στο ελάχιστο οι απώλειες για να μην υπάρξει πόνος.
Μέλημά μας αυτή τη στιγμή να μειώσουμε με τις πράξεις μας τους κινδύνους από την εξάπλωση του κορωνοϊού για να τελειώνουμε όσο πιο νωρίς γίνεται από τη μάστιγα της εποχής, για να βγούμε στο ξέφωτο απαλλαγμένοι από νωρίς από αυτό το επιδημικό φαινόμενο που παρατηρείται παγκοσμίως εδώ και καιρό και να διαβούμε όλοι μαζί τον Γολγοθά που θα μας οδηγήσει στην προσδοκώμενη Ανάσταση. Ευθύνη όλων μας η πιστή εφαρμογή των οδηγιών των υπευθύνων του χώρου υγείας και όχι η αυθαίρετη καταστρατήγηση αυτών.
Υποχρέωση όλων μας να συγχαρούμε όλους όσους αυτό τον καιρό βρίσκονται πρώτη γραμμή στην προστασία της δημόσιας υγείας. Είναι οι γιατροί, οι νοσηλευτές και όλοι οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία μας. Επίσης, ευχαριστίες στα σώματα ασφαλείας και όλους όσους φροντίζουν για την καθαριότητα της πόλης μας κάτω από αντίξοες συνθήκες. Τέλος, ευχαριστίες και στους εργαζομένους στα super markets και τα φαρμακεία, που όλο αυτό το διάστημα προσφέρουν υπηρεσίες προς τους πολίτες.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να βγούμε από αυτό το άσχημο όνειρο και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και την καθημερινότητά μας αλώβητοι από την επιδημία!
Ο επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ κ. Νίκος Γκόντας, οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης εύχονται ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]