Ιωάννινα:Φέτος το Πάσχα δεν ταξιδεύει κανείς ..Με αμείωτη ένταση η Αστυνομία στους δρόμους [βίντεο]


"Τέτοιες μέρες  υπό φυσιολογικές  συνθήκες θα βρισκόμασταν εδώ για να μιλήσουμε για τα αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα .Φέτος δυστυχώς τα πράγματα είναι διαφορετικά .Βιώνουμε όλοι μας μια πρωτοφανή και περίεργη  κατάσταση την οποία όμως πρέπει να αποδεχθούμε"  δήλωσε μεταξύ άλλων  μιλώντας σήμερα στα τοπικά ΜΜΕ  ο κ. Ηλίας Μήτσιος Προϊστάμενος Γραφείου Τύπου ενημέρωσης δημοσιογράφων.
Όλο αυτό το διάστημα το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποφευχθεί και η τελευταία άσκοπη μετακίνηση η οποία θα έθετε σε κίνδυνο την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται από όλους τους πολίτες να σταματήσει η διάδοση του κορωνοϊού.
Η Αστυνομία ευχαριστεί τους πολίτες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν συμμορφωθεί με τα μέτρα και έχουν επιδείξει υπεύθυνη στάση ,σημείωσε ο κ.Μήτσιος .
Στην Ήπειρο ο αριθμός των παραβάσεων είναι μικρός και αυτό είναι αποτέλεσμα τόσο της
ευσυνειδησίας των πολιτών όσο και των εντατικών και αυστηρών αστυνομικών ελέγχων.
Σε κομβικά σημεία   των οδικών δικτύων, όπως είπε, θα υπάρχουν   αστυνομικά μπλόκα για πιθανές άσκοπες μετακινήσεις.
Παράλληλα αρκετοί είναι οι πολίτες και στα Ιωάννινα που έχουν τηλεφωνήσει στην Αστυνομία ζητώντας διευκρινίσεις σχετικά με το ψήσιμο του οβελία την Κυριακή του Πάσχα.
"Δίνουμε στον κόσμο τι απαραίτητες  οδηγίες ,θα υπάρχουν και   περιπολίες στην πόλη   την Κυριακή του Πάσχα   και το μήνυμά μας παραμένει το ίδιο,  φέτος το Πάσχα  μένουμε  όλοι στα σπίτια μας με τα μέλη της οικογένειάς μας και μόνο" σημείωσε ο κ.Μήτσιος ευχόμενος συνάμα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]