Τ. Θεοδωρικάκος: “Άδεια ειδικού σκοπού των δημοσίων υπαλλήλων όσο διαρκεί η καραντίνα”

Ότι η άδεια ειδικού σκοπού των Δημοσίων Υπαλλήλων θα διαρκεί, όσο διαρκεί η καραντίνα για τον κορωνοϊό, τόνισε ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.
Υπενθυμίζεται ότι, χθες, ο κ. Θεοδωρικάκος, σε συνέχεια σχετικής ΚΥΑ, ανακοίνωσε την χρονική παράταση της άδειας ειδικού σκοπού στο Δημόσιο έως τις 10 Μαΐου.

«Η άδεια ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους του Δημόσιου Τομέα θα υπάρχει για όλο το διάστημα που υπάρχει η καραντίνα και τα σχολεία είναι κλειστά, διότι η λογική αυτή του μέτρου ήταν κι είναι να μη μείνει κάποιο παιδί μόνο του στο σπίτι, άρα τουλάχιστον ο ένας γονιός, ο πατέρας ή η μητέρα να είναι στο σπίτι, γιατί δεν θέλουμε το παιδί να συγχρωτίζεται με τον παππού ή τη γιαγιά, που είναι πιο ευάλωτοι στον κορωνοϊό. Άρα, όσο χρονικό διάστημα υπάρχει η καραντίνα και τα σχολεία είναι κλειστά, η άδεια ειδικού σκοπού για τους εργαζόμενους του Δημοσίου Τομέα θα ισχύει».

«Υπενθυμίζω ότι, στις τέσσερις ημέρες οι δημόσιοι υπάλληλοι χρεώνονται με μία μέρα κανονικά  άδεια. […] Ως τώρα το δεδομένο είναι αυτό (σσ άδεια ειδικού σκοπού έως 10 Μαΐου) από κει και πέρα η κατάσταση θα επανεξεταστεί», ολοκλήρωσε ο Υπουργός Εσωτερικών. 
epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]