3η παρέμβαση ΕΑΚΠ για τη διενέργεια ΕΔΕ λόγω μη χορήγησης άδειας ειδικού σκοπού σε πυροσβέστη

Θέμα: « Διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την μη χορήγηση άδειας ειδικού   
               σκοπού σε πυροσβέσ
τη »
Κύριε Αρχηγέ
H Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών με τις από 13/04/2020 και 23/04/2020 παρεμβάσεις της, έχει ενημερώσει τόσο εσάς όσο και την Πολιτική Ηγεσία για το γεγονός ότι η Διοίκηση της Π.Υ. Ελευσίνας, αρνείται να χορηγήσει άδεια ειδικού σκοπού σε συνάδελφό μας, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται από τις νομοθετικές διατάξεις που αφορούν τα κατεπείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό των συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 στη χώρα μας.
Πληροφορηθήκαμε ότι μετά από την γνωστοποίηση του ζητήματος, ξεκινάει διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και ευελπιστούμε στην αντικειμενική διερεύνηση των γεγονότων.
Λαμβάνοντας όμως υπόψη ότι η έναρξη διενέργειας της Ε.Δ.Ε., δεν αναστέλλει παράλληλα και τις παράτυπες ενέργειες της διοίκησης, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν να υφίστανται οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο συνάδελφός μας, α) από την μη χορήγηση της άδειας ειδικού σκοπού που δικαιούται β) την διατήρηση σε ισχύ της καταχρηστικής πειθαρχικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος του ζητάμε:
Την απρόσκοπτη χορήγηση της άδειας ειδικού σκοπού στον υπάλληλο της Π.Υ. και την άμεση απόδοσή της σύμφωνα με τα οριζόμενα των νομοθετικών διατάξεων.
Να σταματήσει άμεσα η πειθαρχική δίωξη κατά του συναδέλφου μας, ο οποίος δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να ζητήσει αυτό που δικαιούται, προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά του και τους δικούς του ανθρώπους.
ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]