ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ- ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Ο Δήμαρχος Κόνιτσας για την αυριανή ημέρα ....

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 1821
Αγαπητοί συνδημότες,
25Η Μαρτίου. Διπλή γιορτή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, το χαρμόσυνο μήνυμα του Αρχαγγέλου Γαβριήλ στην Παναγία, ότι θα φέρει στον κόσμο τον Σωτήρα των ανθρώπων, καθώς και την Επανάσταση του 1821 για την αποτίναξη του οθωμανικού ζυγού.
Οι πρόγονοί μας αγωνίστηκαν με θάρρος, ορθώνοντας το ανάστημά τους στον κατακτητή και με θυσία και της ζωής τους, ακόμα, διεκδίκησαν την ελευθερία και τα δίκαιά τους.
Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα, αφού βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή παγκόσμια απειλή, υπακούοντας στις διατάξεις της πολιτείας, πρέπει όλοι μας να εφαρμόσουμε, όσα ορίζονται από τους αρμοδίους, ώστε η επόμενη ημέρα να μας βρει δυνατούς.
Το παράδειγμα και η θυσία των Αγωνιστών του 1821, ας αποτελεί φάρο φωτεινό στη ζωή μας, ώστε να μας καθοδηγεί και να μας εμψυχώνει. Με πνεύμα συλλογικότητας και αλληλεγγύης να σταθούμε στο ύψος μας, να δώσουμε ο καθένας τη δική του μάχη, για να οδηγηθούμε σε ανάταση της τοπικής κοινωνίας μας και ευρύτερα της Ελλάδας μας.
Όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Κόνιτσας
Ο Δήμαρχος
Νικόλαος Εξάρχου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]