ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Σύλλογος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ιωαννίνων: Μην προσέρχεστε στα Ασφαλιστικά γραφεία αν δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι.

                             
Αγαπητοί ασφαλισμένοι ,

Λόγω των εξαιρετικά δυσμενών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από υγειονομικής πλευράς και στα πλαίσια των αυστηρών μέτρων για την πρόληψη διασποράς του κωρονοϊού , σας ενημερώνουμε  πως τα περισσότερα γραφεία του σωματείου μας  θα θέσουν  περιορισμούς στις συναλλαγές.


 Στο εξής εξυπηρετούνται άκρως απαραίτητες Ασφαλιστικές εργασίες. Ως εκ τούτου παρακαλείστε να μην προσέρχεστε στα Ασφαλιστικά γραφεία  αν δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι.


 Το μεγαλύτερο ποσοστό εργασιών μπορούν να διεκπεραιωθούν από το Ίντερνετ ενώ ενημερώσεις μπορούν να πραγματοποιούνται τηλεφωνικώς ή μέσω mail ενώ μέσω email θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε και νέες ασφαλίσεις  .


Να είστε σίγουροι πως και εξ αποστάσεως μπορείτε να λάβετε την ίδια ποιότητα εξυπηρέτησης.

 Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο να προσέλθετε στα γραφεία των μελών μας  για τυχόν έκτακτα αιτήματα, παρακαλώ να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους  ώστε να ορισθεί ραντεβού σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα που θα διασφαλίσει την αποφυγή συνωστισμού.


 Όλοι μαζί με σύνεση μπορούμε να σταματήσουμε την αλυσίδα διάδοσης του ιού.



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]