ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ

Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων-Ογκολογική Κλινική :Δέσμη μέτρων για τους ογκολογικούς ασθενείς

Η Διεύθυνση της Ογκολογικής Κλινικής του ΠΓΝΙ  ενημερώνει σχετικά με τα νέα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ για την παροχή υπηρεσιών σε ογκολογικούς ασθενείς :

"Αγαπητοί ασθενείς και συμπολίτες μας
Με την καθοριστική συμβολή και υποστήριξη της Διοίκησης και των εργαζόμενων του ΠΓΝΙ, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες της  Πανεπιστημιακής Ογκολογικής Κλινικής ΠΓΝΙ στα
1.Εξωτερικά Ιατρεία,
2. Ημερήσια Μονάδα,
3. Κλινική
4. Mετακαλούμενη κάλυψη ογκολογικών επειγόντων.
Καθώς η Ογκολογική συνεχίζει την παροχή υπηρεσιών σε χιλιάδες ευπαθείς ασθενείς με καρκίνο στα εξωτερικά της ιατρεία, για την προστασία της υγείας σας σε συνθήκες επιδημίας, ζητούμε την βοήθεια σας στην εφαρμογή δέσμης μέτρων, για τα οποία σας ενημερώνουμε:
Α) Η Γραμματεία της Ογκολογικής θα εφαρμόσει τηλεφωνική συνέντευξη των ασθενών την παραμονή του ραντεβού τους, ώστε να αποφευχθεί επίσκεψη από ασθενείς με γριππώδη συνδρομή.
Β) Παρακαλούνται όπως οι ασθενείς των οποίων το επίθετο αρχίζει από Α ως και Μ να προσέρχονται  από 08.00 ως 10.30, ενώ οι ασθενείς με επίθετο από Ν-Ω μετά τις 10.30.
Γ) Προκειμένου να μειωθεί ο ο συγχρωτισμός και η διάρκεια αναμονής, συνεπώς και ο κίνδυνος λοίμωξης, ο καθημερινός αριθμός θεραπειών θα μειωθεί κατά 20%, κατά τρόπο ασφαλή για τους ασθενείς.
Δ) Για σταθερούς ασθενείς θα γίνει χρήση τηλεφωνικών επισκέψεων για per os  θεραπείες με την χρήση email και τηλεφωνικής γραμμής, χωρίς την φυσική προσέλευση του ασθενούς.
Ε) Θα επιλέξουμε μαζί σας θεραπείες που απαιτούν λιγότερο συχνές προσελεύσεις.
ΣΤ) Η ατομική ευθύνη είναι η πιο σημαντική. Ελάτε με έναν μονο συνοδό, μην μετακινείστε μεταξύ θαλάμων, εφαρμόστε ατομική υγιεινή,  ελαττώστε το επισκεπτήριο στους νοσηλευόμενους αρρώστους σας, μην έρχεστε στα επείγοντα χωρίς σοβαρό λόγο, ενημερώστε την Διαλογή Επειγόντων επί ύπαρξης εμπυρέτου, βήχα, δύσπνοιας.
Μαζί θα τα καταφέρουμε, η Ογκολογική Κλινική οφείλει να γίνει φρούριο απέναντι στην COVID λοίμωξη
Οι ιατροί, νοσηλευτές και διοικητικοί της Ογκολογικής Κλινικής"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]