ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ιωάννινα:Χρειαζόμαστε την Αστυνομία ..να μας κάνει συστάσεις για τη ζωή μας;

Το ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμη τη σοβαρότητα της κατάστασης δυστυχώς αυτό το έχουμε καταλάβει ...
Συνεχίζουν τη ζωή τους σαν να μη συμβαίνει τίποτα ...Σαν να μην ξέρουν τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο ,σαν να μην  γνωρίζουν για   την τραγωδία στην Ιταλία ,σαν να μην γνωρίζουν τι  γίνεται σε όλο τον πλανήτη ,σαν να μην έχουν τηλεόραση και ενημέρωση ,σαν  να μην  γνωρίζουν για τους 13  συνανθρώπους μας που    έχουν  χάσει τη ζωή τους  μέχρι  τώρα από τον φονικό ιό ...
Το μόνο που τους νοιάζει είναι να διατηρήσουν το "ταπεραμέντο " τους και  να μην χάσουν τη βόλτα τους ...
Η κυβέρνηση και οι  ειδικοί στο χώρο της υγείας το μόνο που μας ζήτησαν είναι να καθόμαστε στο σπίτι μας .Είναι το μόνο "φάρμακο" που έχουμε στα χέρια μας αυτή τη στιγμή απέναντι στον αόρατο εχθρό που λέγεται κορωνοϊός .
Η Αστυνομία και στα Ιωάννινα βρίσκεται  συνεχώς στα πάρκα ,στους πεζόδρομους πλάι στη λίμνη ,σε αθλητικά κέντρα ,στο μώλο κάνοντας προς το παρόν  αυστηρές  συστάσεις σε  πολίτες  όλων των ηλικιών και όποτε κρίνεται απαραίτητο υπενθυμίζουν στους απείθαρχους με ηχητικό μήνυμα  το αυτονόητο  να σεβαστούν τη δική τους υγεία και των συμπολιτών τους κάνοντας επιτέλους πράξη το "Μένουμε σπίτι".
Το σίγουρο είναι πως αν τελικώς η κυβέρνηση οδηγηθεί στη λήψη  του μέτρου της καθολικής απαγόρευσης ,θα έχουμε οδηγηθεί σε αυτό  αποκλειστικά από την  παιδαριώδη συμπεριφορά μας ...
Καλά τα είπε σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης  στον ant1 :
"Αισθάνομαι οργή για αυτούς τους συμπολίτες μας που αποφάσισαν χθες να φύγουν και να πάνε στα χωριά τους .Εαν η πανδημία εξαπλωθεί στη χώρα εξαιτίας τους οι άνθρωποι αυτοί θα έχουν καταστρέψει την Ελλάδα ,τις οικογένειές τους και το μέλλον των παιδιών τους ,γιατί δεν μπόρεσαν να ελέγξουν τον εαυτό τους και να μείνουν σπίτι τους .Είναι απαράδεκτοι."
Ποιανού το αυτί ιδρώνει όμως ...
 Θυμίζουμε έστω και τώρα ότι  η  ζωή μας δεν είναι προκαθορισμένη ...είναι αποτέλεσμα των επιλογών μας ......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]