Ιωάννινα:Νέο γραφείο της ΔΗ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Ι

Στην ενίσχυση του αναπτυξιακού χαρακτήρα της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Ακινήτων Ιωαννίνων (ΔΗ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Ι.), στοχεύει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, μέσα από δράσεις και συνεργασίες που θα αναπτυχθούν. Για να επιτευχθεί αυτό, κρίθηκε απαραίτητη η μεταστέγαση της Εταιρείας σε νέο γραφείο, όπου το Δ.Σ., συνεργάτες της Εταιρείας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορούν να χρησιμοποιούν για τη συζήτηση και επίλυση ζητημάτων που αφορούν τη ΔΗ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Ι..
Το νέο γραφείο βρίσκεται στην οδό Κωλέττη 4Γ και λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι (τηλέφωνα επικοινωνίας: 26510 83451-83452).
Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΗ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Ι. κ. Νικόλαος Σιορόκας, «Προτεραιότητα για το νέο Δ.Σ. αποτελεί όχι μόνο η διαχείριση ακινήτων, αλλά και η ανάπτυξη της Εταιρείας, με σκοπό την παραγωγή έργου προς όφελος των δημοτών. Στόχος μας είναι να βελτιωθεί η λειτουργία της και η αποδοτικότητά της, ώστε η Εταιρεία να μετατραπεί σε πολύτιμο αναπτυξιακό εργαλείο».
Το απόγευμα της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκε στο νέο γραφείο, με πρωτοβουλία του Δ.Σ., συνάντηση γνωριμίας, παρουσία των μελών, επικεφαλής των παρατάξεων και δημοτικών συμβούλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]