Δυνατότητα στις επιχειρήσεις να καταβάλουν το Δώρο Πάσχα μαζί με το επίδομα αδείας

Δυνατότητα μεταγενέστερης καταβολής δώρου Πάσχα στις επιχειρήσεις και αναστολή δόσεων δανείων για όσους πλήττονται από την κρίση ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χ. Σταϊκούρας.

Στην απόφαση της ΕΚΤ αναφέρθηκε ο Χ. Σταϊκούρας που έχει ήδη αποκλιμακώσει το κόστος δανεισμού του ελληνικού Δημοσίου και όπως είπε με βάση τα νέα δεδομένα ανακοινώνουν το τρίτο πακέτο της ελληνική κυβέρνηση για τη στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Χ. Σταϊκούρας:

Οι τράπεζες και οι διαχειριστές δανείων εκτός από τις επιχειρήσεις θα στηρίξουν και τα φυσικά πρόσωπα που πλήττονται από την κρίση. Όσοι λαμβάνουν την έκτακτη ενίσχυση των 800 ευρώ θα έχουν την ευκολία αναστολής δόσεων για τρεις μήνες.

Επεκτείνεται η έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε 1,4 εκ. εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Το δώρο Πάσχα θα καταβληθεί στο σύνολό του από όλες τις επιχειρήσεις σε όλους τους εργαζόμενους. Ωστόσο η κυβέρνηση δίνει την δυνατότητα η καταβολή του δώρου Πάσχα να γίνει μεταγενέστερα χωρίς να υπάρχουν κυρώσεις για τις επιχειρήσεις.

108.000 εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας, ΕΚΑΒ, ΕΟΔΥ & ΓΓ Πολ.Προστασίας θα λάβουν δώρο Πάσχα.

Δώρο Πάσχα, το καλοκαίρι θα μπορούν να δίνουν οι επιχειρήσεις

Μαζί με το επίδομα άδειας θα έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν το δώρο Πάσχα οι επιχειρήσεις χωρίς κυρώσεις όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Βρούτσης.

Η κυβέρνηση όπως είπε λαμβάνει αυτό το μέτρο για τη στήριξη των επιχειρήσεων και ζήτησε από τις επιχειρήσεις που δεν το έχουν ανάγκη να μην το χρησιμοποιήσουν.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]