Ιωάννινα:Διαφορετικός εορτασμός της 25ης Μαρτίου ..Χωρίς ζωή η πόλη ...για χάρη ..της ζωής [βίντεο]

"Σήμερα, μένοντας στο σπίτι, περνάνε από τη μνήμη μας οι μορφές εκείνων που εγκατέλειψαν τις οικογένειές τους, που θυσίασαν τη ζωή τους και διέθεσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.[...] Χρόνια Πολλά και για να τα  έχουμε ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ."αυτό είναι το μήνυμα του Περιφερειάρχη Ηπείρου για τη σημερινή  ημέρα  της Εθνικής Επετείου  του 1821 αλλά και της γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου .
Παρόμοια είναι τα μηνύματα που αποστέλλουν  και όλοι οι Δήμαρχοι από  την Ήπειρο.
Το epirus-tv-news.gr σε live μετάδοση από δύο κεντρικά σημεία της πόλης ,την κεντρική πλατεία και των μώλο κατέγραψε  λίγο πριν τις 12.00 εικόνες εντελώς διαφορετικές,εικόνες ερημιάς που αποδεικνύουν   ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται στα νέα μέτρα απαγόρευσης άσκοπων μετακινήσεων .
Ελάχιστοι οι περιπατητές ,ελάχιστοι και οι οδηγοί ,άδεια η πολυσύχναστη πλατεία Μαβίλη .
Άνδρες της Αστυνομίας στους δρόμους διενεργούν ασταμάτητα ελέγχους στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων  καταγράφοντας μέχρι χθες το μεσημέρι 11 παραβάσεις .
Ο κόσμος στην πρωτεύουσα της Ηπείρου  εξακολουθεί να μένει στα σπίτια του ελπίζοντας να ξεπεράσει η χώρα μας  όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα τη  σοβαρή κατάσταση που βιώνει και η ζωή να ξαναβρεί και πάλι τους φυσιολογικούς της ρυθμούς....
Κεντρική πλατεία Ιωαννίνων
Μώλος -πλατεία Μαβίλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]