Επαναπατρίζονται 250 Έλληνες από το λιμάνι της Ανκόνα

250 Έλληνες από διαφορετικές πόλεις της Ιταλίας  επιβαίνουν στο πλοίο που απέπλευσε από την Ανκόνα με προορισμό την Πάτρα και ενδιάμεσο σταθμό την Ηγουμενίτσα.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η σύνθετη αυτή επιχείρηση επαναπατρισμού διοργανώθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών και την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη, σε συνεργασία με τον Υπουργείο Ναυτιλίας και τους μηχανισμούς πολιτικής προστασίας. Είχε προηγηθεί και τηλεφωνική συνομιλία του Νίκου Δένδια με τον Ιταλό ομόλογό του, Λουίτζι ντι Μάιο.

Ειδική πτήση από Βελιγράδι για Αθήνα

Αύριο Κυριακή 22 Μαρτίου στις 11.20πμ (τοπική ώρα) θα πραγματοποιηθεί ειδική πτήση από το Βελιγράδι προς την Αθήνα για την επιστροφή Ελλήνων πολιτών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βελιγράδι, η πτήση θα γίνει με αεροπλάνο της Aegean Airlines και θα επιστρέψουν Έλληνες οι οποίοι έχουν εκδηλώσει σχετική επιθυμία.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΤΗΣΗΣ: A3 4193
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: 11:20 (τοπική ώρα)
ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: 13:50 (τοπική ώρα)

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «βάσει καταλόγου της Πρεσβείας, η Aegean επικοινωνεί με όλους όσους της έχουν ήδη εκδηλώσει την επιθυμία επιστροφής στην Ελλάδα. Η Aegean ενημερώνει απ' ευθείας τον καθένα για την κράτηση και την έκδοση του εισιτηρίου του. Η επικοινωνία γίνεται τηλεφωνικά από υπαλλήλους της Aegean.

Σημειώνεται, ότι για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτησή τους, οι επιβάτες πρέπει να ευρίσκονται στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου Nikola Tesla στις 9.00 π. μ. αύριο Κυριακή. Ως προς τις αποσκευές, ισχύουν όλα όσα ισχύουν στις κανονικές πτήσεις.

Μετά την άφιξή τους στην Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνουν σε υποχρεωτικό κατ' οίκον περιορισμό για 14 ημέρες.

Δεκτοί στο αεροπλάνο είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες, Ευρωπαίοι πολίτες και όσοι Σέρβοι πολίτες διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Όσοι Έλληνες μας έχουν δώσει τα στοιχεία τους, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσουν και πάλι με την Πρεσβεία. Έχουν ήδη καταγραφεί ως επιβάτες και θα επικοινωνήσει μαζί τους η Aegean Airlines τηλεφωνικώς.

Η Aegean εξακολουθεί να καλεί τους επιβάτες προκειμένου να προβούν στην απαραίτητη κράτηση του εισιτηρίου».
Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]