ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Τριπλεξ on Tour.... Ιωάννινα 22/2 στον Πολυχώρο Αγορά!

Κώστας Μαλιάτσης, Ηλίας Φουντούλης και Αλέξανδρος Μαλιάτσης

Stand up comedy

Τελείωσε το Maliatsis Cooking μετά από 142 επεισόδια και ακόμη δεν είμαστε σίγουροι εαν ο Ηλίας Φουντούλης κατάφερε ποτέ να πείσει τον Κώστα Μαλιάτση ότι οι καλόγεροι Νάξου δε βγήκαν από κάποιο μοναστήρι του νησιού, ότι το ξίδι δεν έχει σχέση με το Γαλαξείδι και ότι το χωριάτικο λουκάνικο δεν είναι από κάποιο χωριό.
Και αφού ούτε το ταεκ-βου-ντου δεν έπιασε ούτε η εγχείρηση αλλαγής «φίλου», αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους παρουσία και συμμετοχή κοινού σε όλη την Ελλάδα μαζί με το “νέο αίμα” της παρέας, Αλέξανδρο Μαλιάτση!

Ο τρελός κωμικός Κώστας Μαλιάτσης συναντά το master chef των λογοπαιγνίων Ηλία Φουντούλη και τον πιο… υπερκινητικό κωμικό του πλανήτη, Αλέξανδρο Μαλιάτση, σε μια stand up comedy παράσταση τερ…αστείων διαστάσεων!

Ποιος γράφει στίχους στα ρεμπέτικα; Ποιος θυμάται τις οικογενειακές διακοπές στο χωριό; Πώς θα έμοιαζε ένα πρωτάθλημα μαγειρικής; Γιατί όλα πάνε τόσο αργά στην Ικαρία; Ποιος σκεφτόταν τις διαφημίσεις του ’80; Τι γίνεται στο κυνήγι μανιταριών; Πόσα λογοπαίγνια μπορείτε να αντέξετε;
Περιορισμένη προπώληση: 9 ευρώ.
Υπόλοιπη προπώληση και ταμείο: 10 ευρώ.
Προπώληση: Γερμανός, Πολυχώρος Αγορά και GRIZZLIE TATTOO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]