M. Χρυσοχοΐδης από τα Ιωάννινα:Το Υπουργείο "θωρακίζει" τα σύνορα και την Ήπειρο [βίντεο-φωτό]

-Μιχάλης Χρυσοχοΐδης:Ασφαλής μεθόριος σημαίνει ασφαλής Ελλάδα
-επιχειρησιακή πλέον η Frontex ,προσλήψεις συνοριοφυλάκων
-drones και θερμικές κάμερες   θωρακίζουν τα σύνορα 
 Δείτε όλα όσα είπε ο Υπουργός στο βίντεο 
Το κατώφλι του  Αστυνομικού Μεγάρου Ιωαννίνων πέρασε  σήμερα   στις 10 το πρωί ,ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης,στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην πρωτεύουσα της Ηπείρου .
Ο κ. Χρυσοχοΐδης  συναντήθηκε με  αστυνομικούς διευθυντές , βουλευτές  και δημάρχους και μετά την ολοκλήρωση  των συσκέψεων προέβη σε δηλώσεις  στα τοπικά ΜΜΕ .
Δύο είναι οι βασικές προτεραιότητες για το Υπουργείο ,η χώρα να είναι ασφαλής και η φύλαξη των συνόρων στην Ήπειρο να είναι αποτελεσματική ,σημείωσε ο Υπουργός υπογραμμίζοντας ότι ασφαλής μεθόριος σημαίνει ασφαλής Ελλάδα.
Σε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη Ήπειρο λόγω της γεωγραφικής της θέσης ,του κάλλους της και των δύο αυτοκινητόδρομων   η Αστυνομία θωρακίζεται .
Ειδικότερα όπως γνωστοποίησε ο Υπουργός 12 νέα   οχήματα παραδόθηκαν στο στόλο της ΕΛ.ΑΣ  στην Περιφέρεια Ηπείρου και 24 ακόμη  πρόκειται να  παραδοθούν τέλη Μαρτίου .
Η Frontex γίνεται πλέον επιχειρησιακή αποκτώντας προσωπικό ,ενώ drones και θερμικές κάμερες  θα επιτηρούν τα σύνορα ώστε σύντομα    αυτά να καταστούν απόρθητα  και   οι λιγοστοί   κάτοικοι των παραμεθόριων περιοχών να αισθάνονται απόλυτα  ασφαλείς .
"Στόχος της ΕΛ.ΑΣ  είναι παράλληλα και η βελτίωση της ασφάλειας του αστικού ιστού ,ώστε οι πόλεις να γίνουν ανθρώπινες και οι πολίτες να κινούνται άνετα και με ασφάλεια σε αυτές "σημείωσε ο Υπουργός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]