ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Τις επόμενες μέρες το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης για την αυτοδιοίκηση

Ομιλία του υπουργού Εσωτερικών, Τ. Θεοδωρικάκου, σε τοπική οργάνωση της ΝΔ στην Καλαμάτα
Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται από το υπουργείο Εσωτερικών η ανακοίνωση του νέου χρηματοδοτικού προγράμματος για την αυτοδιοίκηση, όπως είπε ο υπουργός Εσωτερικών, Τ. Θεοδωρικάκος, σε ομιλία του σε τοπική οργάνωση της ΝΔ, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Ο υπουργός ανέφερε ότι οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα και έκανε λόγο για ένα «πολύ υψηλό πακέτο, πολύ μεγαλύτερης χρηματοδότησης από αυτήν, που υποτίθεται ότι υπήρχε πριν», με το πρόγραμμα «Φιλόδημος 1».

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρικάκος διαβεβαίωσε ότι με αυτό το πακέτο διασφαλίζονται τα έργα, συνολικού προϋπολογισμού, 1,3 δισ. ευρώ που είναι σε εξέλιξη με το προηγούμενο πρόγραμμα, «αλλά και πάρα πολλά καινούργια έργα, τα οποία θα τα φτιάξουμε από κοινού με την αυτοδιοίκηση».

Αναφερόμενος στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, το καλοκαίρι του 2012, ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι ήταν «μια σύμπλευση εθνικού καθήκοντος» και επισήμανε ότι «αυτή η πρωτοβουλία του κ. Σαμαρά ήταν το πρόπλασμα της ευρείας διακομματικής ακτινοβολίας την οποία έχει σήμερα η παράταξή μας με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη».





★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]