Ιωάννινα:Β κλειστό ,"σπιτάκια "Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και Βιολογικός στο Δημ.Συμβούλιο

Από τη συνεδρίαση του Δημ.Συμβουλίου

Για το Β’ Κλειστό, ο δήμαρχος ανέφερε ότι ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η μεταφορά ή μη κλειστού γυμναστηρίου από το Ελληνικό. «Είναι ένα θέμα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα», τόνισε συμπληρώνοντας ότι ο προϋπολογισμός για ανέγερση νέου κλειστού στο Βοτανικό φτάνει στα 17 εκατομμύρια. 
Σχετικά με τα «σπιτάκια» της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης ανέφερε ότι τοποθετούνται στο πλαίσιο των συμβάσεων που έχει υπογράψει ο Δήμος από το παρελθόν. 
«Τα σπιτάκια έχουν κυρίως εκπαιδευτικό χαρακτήρα και συμβάλλουν στην αύξηση της ανακύκλωσης. Σκοπός είναι να αυξήσουμε την ανακύκλωση στην πόλη», τόνισε ο Δήμαρχος.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας, απαντώντας σε ερωτήματα για τον βιολογικό έκανε γνωστό ότι η σύμβαση για το έργο επέκτασης και εκσυγχρονισμού του εργοστασίου, μετά την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης στάλθηκε στην Αποκεντρωμένη για τον απαραίτητο έλεγχο.
Η ολοκλήρωση του ελέγχου θα γίνει εντός των ημερών και αμέσως μετά θα αποσταλεί η σύμβαση στο Ελεγκτικό Συνέδριο.
Για την λυματολάσπη, έκανε γνωστό ότι στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ, θα οριστικοποιηθεί η διακήρυξη του διαγωνισμού ο οποίος θα είναι κοινός τόσο για την αποθηκευμένη όσο και για την παραγόμενη ποσότητα. Σημείωσε δε ότι το κόστος θα είναι μικρότερο από ήταν στο διαγωνισμό του καλοκαιριού που ακυρώθηκε και αφορούσε μόνο στην αποθηκευμένη ποσότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]