Ιωάννινα:Σε κλοιό ΜΑΤ ... το "Αφήστε με να ζήσω"

Παρουσία  ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων πραγματοποιήθηκε σήμερα  στις 18.100 το απόγευμα στα Ιωάννινα σε συνεργασία με το  πανελλήνιο κίνημα "Αφήστε με να ζήσω"  εκδήλωση "υπέρ της ζωής του αγέννητου παιδιού και κατά των εκτρώσεων ,  υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως .
Πριν την έναρξη της ημερίδας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση ενάντια στον σκοταδισμό από τον  Ελεύθερο Κοινωνικό  Χώρο  "Αλιμούρα" και άλλες συλλογικότητες  με τους συμμετέχοντες να φωνάζουν συνθήματα ενάντια στον σκοταδισμό  και την πατριαρχία και υπέρ της χειραφέτησης των γυναικών  ενώ πετάχτηκαν και τρικάκια .
Η κυκλοφορία στην κεντρική λεωφόρο της πόλης ,τη λεωφόρο Δωδώνης,  διακόπηκε για  δύο περίπου ώρες  ,με  υπομονή των οδηγών ...να δοκιμάζεται ..
Μετά από ένα περίπου δίωρο οι συμμετέχοντες στη  συγκέντρωση διαμαρτυρίας αποχώρησαν από το κτήριο   του σχολικού συγκροτήματος της Ακαδημίας κάνοντας  πορεία στους δρόμους της πόλης ,με τους αστυνομικούς να τους ακολουθούν .
Σημειώνεται ότι  οι αντιδράσεις για την εν λόγω εκδήλωση  υπήρξαν έντονες όλες τις προηγούμενες ημέρες ,αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τους οπαδούς  του "Αφήστε με να ζήσω " να παραβρεθούν στη σημερινή εκδήλωση στα Ιωάννινα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]