Θ.Μπέγκας:Ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για την τουριστική προβολή... ακατάσχετη μελλοντολογία από τον Δήμαρχο

Ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για την τουριστική προβολή

Σε μια ακατάσχετη μελλοντολογία επιδόθηκε για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος, με αφορμή τη συζήτηση για την έγκριση δαπανών για  την τουριστική προβολή του Δήμου.
Αντιστρέφοντας την κοινή λογική σύμφωνα με την οποία, μετά από έξι μήνες στο τιμόνι του Δήμου, η Δημοτική Αρχή πρώτα θα έπρεπε να καταθέσει το ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων για την τουριστική προβολή του Δήμου, να εγκριθεί και στη συνέχεια να ζητήσει την χρηματοδότηση επιμέρους δράσεων.
«Αναφέρεστε στην εισήγηση που μας δώσατε σε έναν ολοκληρωμένο πενταετή σχεδιασμό για την τουριστική προβολή του Δήμου που ‘’θα εκπονήσετε’’, στο απώτερο μέλλον απ’ ότι φαίνεται, την ίδια ώρα που σήμερα ζητάτε την έγκριση χρηματοδότησης συγκεκριμένων δράσεων, μέρος του σχεδίου αυτού. Επιτέλους θα σοβαρευτείτε;», ανέφερε αρχικά ο κ. Μπέγκας.
Μετά την τοποθέτηση του αρμοδίου αντιδημάρχου, Γιώργου Λώλη, ο κ. Μπέγκας τόνισε:
«Μας ικανοποιεί το γεγονός ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος παραδέχεται πως οι δράσεις που καλούμαστε σήμερα να εγκρίνουμε αποτελούν τμήμα του ολοκληρωμένου σχεδίου της δικής μας Δημοτικής Αρχής. Ένα σχέδιο που εκπονήθηκε σε συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους για τον τουρισμό, αλλά και με διαβούλευση η οποία πραγματοποιήθηκε με όλους τους τοπικούς φορείς και τους επαγγελματίες του κλάδου(Μητρόπολη Ιωαννίνων, Περιφέρεια Ηπείρου, Πανεπιστήμιο, Επιμελητήρια, Ένωση Ξενοδόχων κλπ) και παρουσιάσαμε στους πολίτες σε ανοιχτή εκδήλωση.
Σας προτρέπουμε να συνεχίσετε την υλοποίηση του δυναμικού σχεδιασμού ο οποίος προκύπτει μέσα από το δικό μας σχέδιο τουριστικής προβολής του τόπου, συνεχίζοντας τη στενή συνεργασία με του Φορείς και του επαγγελματίες. Σας αφήσαμε μια σοβαρή παρακαταθήκη την οποία προσπαθείτε να απαξιώσετε και να μας πείσετε ότι εκ του μηδενός θα ξεκινήσετε ένα νέο σχεδιασμό. Οι ατάκτως ειρημένες πρωτοβουλίες για την τουριστική προβολή που ο Δήμαρχος μας ενημερώνει ότι λαμβάνει, κανένα αποτέλεσμα δεν θα έχουν».
Τέλος, ο κ. Μπέγκας υπενθύμισε τη μεγαλύτερη παρακαταθήκη που άφησε στον τόπο η δημοτική μας αρχή, την μάχη και το αίσιο αποτέλεσμα για τη λειτουργική αναβάθμιση του αεροδρομίου των Ιωαννίνων, την πιο σημαντική πύλη εισόδου στην περιοχή μας από το εξωτερικό.
«Το δίκτυο υποδομών μεταφορών, οδικών αξόνων και αεροδρομίου, δημιουργούν μια τεράστια δυναμική για την ποιοτική τουριστική ανάπτυξη του τόπου», κατέληξε ο κ. Μπέγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]