Σαλαώρα Άρτας:Νεκρός σκύλος πεταμένος στη θάλασσα.....Ένας τόπος εγκατάλειψης ανεπιθύμητων σκυλιών

Το λιμάνι   της Σαλαώρας  στην Άρτα λίγο πριν την Κορωνησία έχει μετατραπεί σε μόνιμο τόπο εγκατάλειψης ανεπιθύμητων σκυλιών με τους λιγοστούς  κατοίκους που ενδιαφέρονται για την επιβίωση αυτών των ανυπεράσπιστων πλασμάτων να έρχονται αντιμέτωποι και με το κόστος της σίτισης και της φροντίδας  τους αλλά και με τις εγκληματικές πράξεις συνανθρώποων τους .
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του zoosos.gr ,η κ.Βαρβάρα Μάγγου που παλεύει να σώσει  ότι σώζεται φροντίζοντας για το φαγητό των ζώων στις 30 του Γενάρη βρήκε ένα από τα αδέσποτα σκυλιά νεκρό πεταμένο στη θάλασσα και όπως η ίδια λέει δολοφονημένο και τα κουτάβια του να το περιμένουν στην ακτή ...
Την απαράδεκτη αυτή κατάσταση που δεν είναι καινούργια αλλά χρονίζουσα τη γνωρίζουν όλοι οι αρμόδιοι και κανένας δεν ενδιαφέρεται τα ζώα πεθαίνουν,  εγκαταλείπονται νέα  και το δράμα συνεχίζεται .
Η κ.Μάγγου σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα της στα social  στις 30 Ιανουαρίου  έγραψε:
Πριν απο λιγη ωρα ,στον αυλακα, στη Σαλαωρα. Μεσα στον αυλακα , νεκρο, δολοφονημενο , ενα απο τα πιο αγαπησιαρικα πλασματα. Απ εξω ,ενα κουταβακι απο τα 7 , 8 μωρα που γεννησε μια σκυλιτσα εκει . Μια απ τις χειροτερες στιγμες που εχω ζησει. Τωρα αν αρχισω να αναθεματιζω ??, ματαιος ο κοπος...Εχω να σας πω μονο. εκει κατω ειναι γυρω στα 20 σκυλια. Ολοκληρη Αρτα δεν μπορει να δωσει μερικες αυλες??? Απευθυνομαι σ αυτους που εχουν παρομοια αισθηματα και αγαπη για τα ζωα. Ξερετε οτι εκει τα δολοφονουν και δεν υπαρχει κανενα απολυτως ενδιαφερον απο καμια αρχη... Μεχρι να φτιαξει ο δημος καινουριο καταφυγιο ,χαιρετα μας ... Κανενα ενδιαφερον και αν επιμενεις γινεσαι κατι σαν σκνιπα. Εχω βαρεθει να λεω τα ιδια και τα ιδια. Στις κουβεντες υπαρχει παντα καλη προθεση. Ελα ομως που τιποτα δεν αλλαζει και φυσικα η κατασταση γινεται ολο και χειροτερη.Τι γινεται βρε στην Αρτα??????Τι ειστε ολοι εσεις οι διαλεχτοι που δηθεν ταχα ειστε πιστοι σ ενα καθηκοντολογιο????Που ειναι η δραση??? Γιατι γενναν οι πεταμενες σκυλιτσες εκει??? Γιατι δεν φροντιζετε να γινουν οι στειρωσεις που πρεπει??? Εχουμε τα καθοικια που πετανε τις ψυχουλες,δυο καινουριες εγκαταλειψεις τις τελευταιες μερες,αλλα εχουμε και τους νοημονες ,συμφορα μας, που οι σκατοκαταστασεις τους ξεπερνανε με χιλια. οποιος δεν μπορει να τα βγαλει περα ,αλλος βρε,ναι αλλος να παει στη θεση του. Ποσο εγκλημα θα βιωσουμε ακομη,ποσο αδιαφορο <ενδιαφερον>???????????

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ, ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΚΑΙ..... ΚΡΥΦΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ .Με πολλους τροπους κανουν το κακο μωρε . Το τομαρι τους να ναι καλα και το πορτοφολι τους. Τι να σ αρεσει σε τετοιον κοσμο????ΤΙ?????
πηγή φωτό facebook  Β.Μάγγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]