LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον σπουδαίο ηθοποιό Κώστα Βουτσά....

Με δάκρυα στα μάτια και βαθιά θλίψη αποχαιρετά σήμερα όλη η χώρα τον σπουδαίο Έλληνα ηθοποιό Κώστα Βουτσά. Ο αιώνιος έφηβος του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 χρόνων τα ξημερώματα της Τετάρτης και βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα, την οικογένειά του, τον καλλιτεχνικό χώρο και όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν μέσα από τους ρόλους του.

Χθες, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, από τις 09:30 το πρωί ως τις 19:30, η σορός του Κώστα Βουτσά τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, παρουσία της οικογένειας του ηθοποιού και πλήθους κόσμου. Σήμερα από το πρωί η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού βρίσκεται στην Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο.
Υποβασταζόμενη από την ανιψιά της, η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, μαυροφορεμένη και φανερά καταβεβλημένη βρέθηκε από νωρίς στο παρεκκλήσι και παρέλαβε τη σορό του ηθοποιού.
Λίγο αργότερα έφθασε και η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά, που ήρθε στην Ελλάδα από την Ολλανδία, όπου ζει τα τελευταία χρόνια.
Ακολούθησε η κόρη του Σάντρα Βουτσά. “Είναι μια τεράστια απώλεια για μας στην οικογένεια. Είναι συγκινητικό που είναι και για όλη την Ελλάδα, από αυτό που έχουμε δει αυτές τις μέρες και από τα μηνύματα που παίρνουμε. Όλος ο κόσμος τον αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μας και αυτό για μας είναι μία παρηγοριά”, ανέφερε συντετριμμένη η Σάντρα Βουτσά στις κάμερες.
Η επιθυμία της οικογένειας ήταν να συγκεντρωθεί νωρίς το πρωί και να αποχαιρετίσει σε κλειστό κύκλο τον Κώστα Βουτσά, ενώ στις 11:00 άρχισε να ψάλλεται η νεκρώσιμος ακολουθία, και θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι και κατόπιν, με πομπή, θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Έτσι, μετά τις 10 και μισή το πρωί ξεκίνησε να έρχεται πλήθος κόσμου για το τελευταίο αντίο στον Κώστα Βουτσά
πηγή tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]