ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης Ηλία Γιάτσιο, ο Δήμαρχος Αρταίων

Με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης Ηλία Γιάτσιο, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.
Με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης Ηλία Γιάτσιο, συναντήθηκε στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.
 Οι δύο πλευρές τόνισαν ότι η  καλή συνεργασία των δύο φορέων θα είναι μόνο προς όφελος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και  κατ' επέκταση των πολιτών.
« Η ΕΕΤΑΑ διαθέτει τεχνογνωσία και υποδομές που μπορούν να συμβάλλουν στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Δήμοι της χώρας. 
 με τον κ. Γιάτσιο, συζητήσαμε για τους τρόπους συνεργασίας του Δήμου Αρταίων με την ΕΕΤΑΑ, σχετικά με τα ευρωπαϊκά προγράμματα, την εκπόνηση μελετών και την υλοποίηση έργων » ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιρογιάννης.
Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. είναι ο θεσμοθετημένος τεχνικός και επιστημονικός σύμβουλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με την συμμετοχή της ΚΕΔΕ καθώς και φορέων της Κεντρικής Διοίκησης σε θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Τοπική Ανάπτυξη.
Ειδικότερα, δραστηριότητες της ΕΕΤΑΑ αποτελούν :
Η υποστήριξη προς τους ΟΤΑ και προς τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, προς νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και επιχειρήσεις, καθώς και προς Ενώσεις Δήμων, επί θεμάτων οργάνωσης και λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η υποστήριξη προς τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης για την δημιουργία επιχειρήσεων και τη συμβατική συνεργασία αυτών με φορείς του δημοσίου, του κοινωνικού και του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.
Η εκπόνηση μελετών, η διενέργεια ερευνών και η παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την υλοποίηση έργων από τη τοπική αυτοδιοίκηση.
Η επιμόρφωση, κατάρτιση και ενημέρωση του ανθρώπινου δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η διοίκηση και η διαχείριση, καθώς και η υλοποίηση συνθέτων έργων και προγραμμάτων.
Το Ανθρώπινο Δυναμικό της Ε.Ε.Τ.Α.Α. αποτελείται από εξειδικευμένους επιστήμονες με πλούσια εμπειρία σε θέματα τοπικής περιφερειακής ανάπτυξης και αυτοδιοίκησης, κοινωνικής πολιτικής και ανθρώπινων πόρων, πολιτισμού, τουρισμού και περιβάλλοντος, πληροφορικής και τεχνολογικών εφαρμογών, οργάνωσης και διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]