Ιωάννινα:Οι τουριστικοί φορείς του νομού έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 05/02/20 η κοπή της πίτας των Συλλόγων και Ενώσεων του τουρισμού στο ξενοδοχείοEpirusPalace.Για πρώτη φορά υπήρξε συνένωση όλων όσων δραστηριοποιούνται στον τουρισμό σε μία κοινή εκδήλωση και συγκεκριμένα η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων & Επιπλωμένων Διαμερισμάτων Ν. Ιωαννίνων, το Σωματείο Καταστηματαρχών Τουριστικών Καταστημάτων & Ειδών Λαϊκής Τέχνης Ν. Ιωαννίνων και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ηπείρου υποδέχθηκαν τα μέλη τους, τις επίσημες Αρχές του τόπου μας και τα τοπικά ΜΜΕ σε μία εκδήλωση που συμβολικά ήθελε να περάσει το μήνυμα ότι όταν υπάρχουν συνέργειες, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε μία κατάμεστη αίθουσα, τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτισαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης Αλέξανδρος, ο Διοικητής της VIIIΤαξιαρχίας κΜπολομίτης Δημήτρης, οι αστυνομικές αρχές της πόλης μας, οι Δήμαρχοι Κόνιτσας κ. Εξάρχου Νικόλαος και Ζίτσας κ. Πλιάκος Μιχαήλ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Β. Τζουμέρκων κ. Γιωτόπουλος Ευάγγελος, ο Αντιδήμαρχοι Τουρισμού του Δήμου Ιωαννιτών κ. Λώλης Γεώργιος και Ζίτσας κ. Ράδος Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Γοργόλης Βασίλειος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Δημητρίου Δημήτριος, ο Γραμματέας του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Λάμπρου Αλέξανδρος, καθώς και πλήθος εκπροσώπων άλλων οργανώσεων και φορέων που σχετίζονται με τον τουρισμό και όχι μόνο.
Στους χαιρετισμούς των Προέδρων των Ενώσεων που πραγματοποίησαν στην εκδήλωση, όσο και σε αυτούς των επίσημων προσκεκλημένων, τονίστηκε ότι πλέον ο Τουρισμός αποτελεί την βαριά βιομηχανία της περιοχής μας και για τον λόγο αυτό θα πρέπει με ομόνοια και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων να δούμε τον τουρισμό και το τουριστικό προϊόν με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο, να επιλυθούν προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο και να γίνει προσπάθεια επίσπευσης των μεγάλων έργων υποδομής τα οποία θα φέρουν ακόμα περισσότερους επισ
κέπτες στην περιοχή μας.
Τέλος βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον Τουρισμό της περιοχής μας ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης Αλέξανδρος, ο Αερολιμενάρχης κ. Μητσιμάρης Βασίλειος, ο εκπρόσωπος της εταιρείας Apollo κ. ΖυγούρηςΑντώνης, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ηπείρου κ. ΔότσιοςΑδάμος και τα ΜΜΕ της πόλης μας στο πρόσωπο του κ. Κυρούση Γεώργιου που είναι αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και στην ΕΣΗΕΠΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]