ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Και επίσημα πλέον, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ευχήθηκε καλή Αποκριά και καλό Καρναβάλι!

Γράφει ο Σπύρος Πλέουρας
Με επίσημο τρόπο την τελετή επίσημης έναρξης του Καρναβαλιού που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, ευχήθηκε καλή Αποκριά και καλό Καρναβάλι. Στο πάρκινγκ (εκεί που υπήρχε ο κινηματογράφος ΓΚΛΟΡΙΑ) από νωρίς το απόγευμα ήταν όλα έτοιμα για τη γιορτή της πόλης, για τον ερχομό του Καρναβαλιού. Τα χορευτικά και τα μουσικά σχήματα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, οι σχολές Pa Bailar, Dance Flame, Step up and move your body, «χοροχώρος Έκφραση», οι «krotalarta» και το «Ηχοτρόπιο, ο DJ Κώστας Προβατάς δημιούργησαν ένα υπέροχο κλίμα, μεταφέροντας τον ρυθμό και την έκφραση της Αποκριάς σε όλο τον κόσμο. Η οργανωτική ομάδα του Κομιτάτου αποτελούμενη από τους Κώστα Βλάχο, Χρήστο Λούπα, Σπύρο Παπαδιώτη, Γιώργο Μάστορα, Θωμά Τσούνη, Στέλιο Παπαδία, μοίραζε δωρεάν σουβλάκια , λουκάνικα, χυμούς, αναψυκτικά, κρασί, μπύρες, τσίπουρο, προσφορά των χορηγών της εκδήλωσης.   Εξαιρετική ήταν η συνεργασία με τον δήμο Πρέβεζας κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του δήμου και τη συνεργασία με τον Μπάμπη Γουρνάρη για τον ήχο, αλλά βεβαίως και με την Δήμητρα Κοψάρη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα συνεργασία με τον δήμο Πρέβεζας και τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρη Καραμανίδη, τον Αντιδήμαρχο Λεωνίδα Αργυρό, την Αντιδήμαρχο Αθηνά Κωνσταντάκη. Ένα μεγάλο ευχριστώ στη Δημοτική αστυνομία Πρέβεζας, για τις προσπάθειες να μείνει άδειο το πάρκινγκ για να γίνει η τελετή. Την κήρυξη της επίσημης έναρξης του Καρναβαλιού έκανε ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος αποσπώντας το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου!
Για μια ακόμη φορά, σε μία ακόμη εκδήλωση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, ο δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανάπτυξη Τώρα» Γιώργος Νίτσας έδωσε το παρόν, εκφράζοντας για μια ακόμη φορά την αμέριστη στήριξη στο θεσμό του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

 Από την παρέα του 2006 του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, παραβρέθηκαν ο Γιάννης Τσεγγελίδης οικογενειακώς και ο Σπύρος Τσάκης, εξαιρετικός! Μέσα σε 15 χρόνια γράφτηκε μεγάλη ιστορία και κάθε χρόνο σπάει τα κοντέρ το Καρναβαλικό Κομιτάτο  Πρέβεζας και είναι κάτι από παραπάνω σίγουρο ότι τα καλύτερα έρχονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]