Άρτα:Σε πλήρως ανακαινισμένους χώρους το κοινοτικό ιατρείο και το κοινοτικό γραφείο στους Κεραμάτες

Σε πλήρως ανακαινισμένους χώρους θα στεγάζεται το κοινοτικό ιατρείο και το κοινοτικό γραφείο στους  Κεραμάτες Άρτας.

Παρουσία του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας τα εγκαίνια των ανακαινισμένων γραφείων  του  κοινοτικού ιατρείου και του κοινοτικού γραφείου στους Κεραμάτες της Άρτας.
Ο Δήμος Αρταίων πραγματοποίησε σειρά εργασιών εκσυγχρονισμού και βελτίωσης του αγροτικού ιατρείου και του κοινοτικού γραφείου.

Παρόντες ήταν, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Λιόντος, Κώστας Χαρακλιάς, Παντελής Κωλέτσος, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ Παναγιώτης Γαλάνης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Πατήλας, οι   Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αναστασία Σίμου και Ράνια Γκίζα,  η Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δημοτική  Αναγέννηση» Τζένη Ταπραντζή, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αρταίων Κώστας Ζέρβας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κεραματών Δημήτρης Κατσαρός,  οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι των λοιπών Δημοτικών Παρατάξεων, Μιχάλης Απόστολος, Γιώτης Χρήστος, Βασιλάκης Σωτήρης, Χρήστος Αγγέλης, Τοπικοί Σύμβουλοι καθώς και κάτοικοι του χωριού των Κεραματών.

 Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου για την άριστη συνεργασία που έχουν αλλά και όλους όσους εθελοντικά συνέβαλαν στην εργασίες του ιατρείου και του κοινοτικού γραφείου. Τόνισε επίσης ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα σε τέτοιες ενέργειες που στόχο έχουν την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, αλλά  και την αναβάθμιση ολόκληρης της περιοχής.
«Συνεχίζουμε το έργο που έχουμε κάνει στις τοπικές μας  κοινότητες και πλέον είναι ορατό, καθώς αυτό έχει συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της καθημερινότητας, κάτι που έχουν απόλυτα ανάγκη οι δημότες μας. Οι εργασίες εκσυγχρονισμού και βελτίωσης του κοινοτικού ιατρείου και του κοινοτικού γραφείου που πραγματοποίησε ο Δήμος μας θα συμβάλλουν καθοριστικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών περίθαλψης των κατοίκων. Τα έργα στην περιοχή που ο Δήμος Αρταίων  υλοποιεί και προγραμματίζει θα φέρουν νέα πνοή ανάπτυξης για ολόκληρη την περιοχή.
Θέλουμε αρωγό σε αυτή την προσπάθεια το Τοπικό Συμβούλιο, την Περιφέρεια Ηπείρου και τα αρμόδια Υπουργεία για να κάνουμε περισσότερα έργα για την Κοινότητα των Κεραματών» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]