Εργ.Κέντρο Άρτας:Όχι στην Τρομοκρατία και την Καταστολή


Με προκλητική αναίδεια, η κυβέρνηση κάνει δήθεν εκκλήσεις, για ηρεμία, την ώρα που οι αποβάσεις των ΜΑΤ, των δυνάμεων καταστολής πάνε και έρχονται. Από τα νησιά μας, μέχρι και στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, δια της αστυνομίας, η κυβέρνηση επιχειρεί να «νουθετήσει» όποιον τολμάει να αντισταθεί στην πολιτική της, όποιον αμφισβητεί τις «αλήθειες» της.
Η Δράση των δυνάμεων ασφαλείας, παρέπεμπαν σε δυνάμεις κατοχής, με ωμή αγριότητα, και αυταρχισμό. Οι κυβερνητικές διακηρύξεις ότι «αυτοί είναι το κράτος», έδειξε ταυτόχρονα και ποιος είναι ο αντίπαλος. Ο «εσωτερικός εχθρός», ο «εχθρός λαός». Ο λαός μας που δεν πείθεται να κάτσει στα «αυγά» του.
Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες και πρέπει να καταδικαστεί από όλο το λαό, ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία της Κυβέρνησης. Να καταδικαστεί η συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας που εγκληματεί σε βάρος του λαού των νησιών μας.

Απαιτούμε:
Να αποσύρει αμέσως τώρα τις δυνάμεις καταστολής από τα νησιά.
Να στείλει πλοία στα νησιά του Αιγαίου για να απεγκλωβίσει τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, όπως δικαίως διεκδικούν οι νησιώτες,
Να μη γίνουν τα νησιά του Αιγαίου οι μεγάλες φυλακές προσφύγων και μεταναστών της ΕΕ.
Η κυβέρνηση γελιέται αν νομίζει ότι με τα ΜΑΤ, την τρομοκρατία, το ψέμα και τους εκβιασμούς θα επιβάλει τα σχέδια της. Απέναντί της δεν θα βρει μόνο τους νησιώτες, αλλά όλο το λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]