ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Ελλάδα]Εργατικό ατύχημα με εργαζόμενη Καθαριότητας

Εργατικό ατύχημα με σοβαρές συνέπειες υγείας για την εργαζόμενη στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας συνέβη πριν λίγες ημέρες.
Το epoli.gr επικοινώνησε με την εργαζόμενη κα. Ευαγγελία Μπαβέα, η οποία παρουσίασε το τι ακριβώς συνέβη με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της, δίνοντας την πραγματική, αληθινή διάσταση του γεγονότος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εργαζόμενη, στις 20 Ιανουαρίου 2020, κατά την διάρκεια της εργασίας της, διαπίστωσε πως, εξάρτημα (μαχαίρι) του απορριμματοφόρου στο οποίο αποτελεί πλήρωμα, δεν λειτουργούσε, τη συγκεκριμένη στιγμή.

Σε συνεννόηση με συνάδελφό της - επίσης πλήρωμα του απορριμματοφόρου - προσπάθησαν να διαπιστώσουν εάν όντως υπάρχει πρόβλημα κι αν αυτό το έχει επιλύσει.

Τότε ενδεχόμενα, από λάθος του συναδέλφου της, κινήθηκε κάδος απορριμμάτων που είχε ήδη περισυλλεγεί από το βαρύ όχημα, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό δαχτύλων του αριστερού χεριού της.

Με το δυσάρεστο αυτό γεγονός, συνάδελφος - ευτυχώς βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο με το Ι.Χ. του - τη μετέφερε στο «Θριάσειο», όπου, άμεσα, οι γιατροί αντιμετώπισαν τον βαρύ τραυματισμό της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η κα. Μπαβέα στο epoli.gr αποκλειστικά, ουδέποτε υπήρξε ακρωτηριασμός δύο δακτύλων της - όπως γράφτηκε από μέσο ηλεκτρονικής ενημέρωσης - κι επανασυγκόλλησή τους. «Υπήρξε ημιακρωτηριασμός του αριστερού αντίχειρά μου, κάταγμα στον μέσο και έγιναν ράμματα στον παράμεσο».

Επίσης, η κα. Μπαβέα - όπως επίσης γράφτηκε - ουδέποτε κινήθηκε νομικά κατά του συναδέλφου της και του Δημάρχου.

Αυτήν την ώρα βρίσκεται σε ανάρρωση με την ίδια και τους ιατρούς αισιόδοξοι πως, θα υπάρχει αίσια κατάληξη με τον ημιακρωτηριασμένο αντίχειρά της.
 epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]