Πρέβεζα:Έπεσαν οι υπογραφές για την “Υδρευση Λούρου από Πηγές Σκάλας”.

Υπογραφή σύμβασης μεταξύ Δήμου και ΕΤΑΝΑΜ για την υλοποίηση του  έργου “Υδρευση Λούρου από Πηγές Σκάλας”.

Στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER η Αναπτυξιακή Νοτίου Ηπείρου Αμβρακικού   Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ (ΕΤΑΝΑΜ), υ
πέγραψε σύμβαση με  δικαιούχο το Δήμο Πρέβεζας, ο οποίος αναλαμβάνει την υλοποίηση του έργου με τίτλο : “Υδρευση  Λούρου από Πηγές  Σκάλας” στην Τοπική Κοινότητα Λούρου  που εντάσσεται στο  Μέτρο 19, Υπομέτρο 19.2 “Τοπική  Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα, προυπολογισμού 201.612,90 ευρώ .
Η σύμβαση την οποία υπέγραψαν από πλευράς του Δήμου ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος  και από πλευράς της ΕΤΑΝΑΜ ο διευθυντής της κ .Γιώργος Αρμπυρος, αναφέρεται σε θέματα χρηματοδότησης, παρακολούθησης , υλοποίησης του έργου, ελέγχων κλπ.  από πλευράς των μερών και γενικά ρυθμίζει όλες τις λεπτομέρειες που θα έχουν ως τελικό αποτέλεσμα την ομαλή και επιτυχή υλοποίηση του έργου.
Τα  υποέργα που θα κατασκευαστούν είναι η διάνοιξη γεώτρησης εντός του περιφραγμένου χώρου των πηγών Σκάλας, η κατασκευή αντλιοστασίου και νέας δεξαμενής δίπλα στην υπάρχουσα, η εγκατάσταση νέου αγωγού μήκους 534 μέτρων από πηγές Σκάλας έως την δεξαμενή Λούρου καθώς και η κατασκευή τμήματος του εσωτερικού δικτύου για να καταστεί λειτουργικό το έργο.
Η συγκεκριμένη παρέμβαση  θα ενισχύσει το υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης της περιοχής ,το οποίο κατά τους θερινούς κυρίως μήνες παρουσιάζει προβλήματα, με στόχο να μειωθούν τα φαινόμενα λειψυδρίας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]