Ο καιρός σήμερα

Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά - ημιορεινά, σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα κεντρικά ηπειρωτικά καθώς και σε πεδινές περιοχές στα βόρεια.
Οι άνεμοι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 και στο Ιόνιο τοπικά 9 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα, νοτιοδυτικοί 6 με 8 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση από τα βόρεια.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές καταιγίδες, που θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Χιονοτπώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά - ημιορεινά και βαθμιαία και σε πεδινές περιοχές.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και τα ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 6 με 8 και στο Ιόνιο τοπικά 9 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοτπώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, βαθμιαία στα ημιορεινά της Θεσσαλίας και τη νύχτα σε περιοχές της Θεσσαλίας με χαμηλότερο υψόμετρο, πρόσκαιρα κατά τόπους πυκνές.
Ανεμοι: Στα βόρεια δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 και στα θαλάσσια 8 τοπικά 9 μποφόρ.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Κρήτης.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Ανεμοι: Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 8 και πρόσκαιρα τοπικά 9 μποφόρ. Στα βόρεια δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις από το βράδυ στα ορεινά.
Aνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά και από το βράδυ και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.
ΕΜΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]