Η παράταξη Γιάννενα Νέα Εποχή έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα



Σε μία εκδήλωση όπου έδωσαν το παρόν εκατοντάδες μέλη και φίλοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» έγινε το βράδυ της Κυριακής η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η δημοτική ομάδα της Δημοτικής Αρχής που προέκυψε από την συνεργασία παρατάξεων και ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων.
Έτσι πέρα από τις καθιερωμένες ευχές για το νέο χρόνο δόθηκε η δυνατότητα για ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση των προβλημάτων της πόλης.
Ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ στον χαιρετισμό του σημείωσε πως το διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων της δημοτικής αρχής και μέχρι σήμερα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο.
Η Δημοτική Αρχή, μέσα σε ασφυκτικά χρονικά πλαίσια, έπρεπε να κλείσει μεγάλα θέματα, όπως ήταν τα ανταποδοτικά τέλη, το πρόγραμμα έργων και ο προϋπολογισμός, ενώ παράλληλα έπρεπε να κατατεθούν μελέτες για έργα στο ΕΣΠΑ που είχαν συγκεκριμένες ημερομηνίες.
Το 2020, όπως τόνισε ο Δήμαρχος θα είναι μία χρονιά όπου η πόλη θα αρχίσει να αλλάζει.
«Είπαμε ότι θέλουμε ένα δήμο σύγχρονο, φιλικό στον πολίτη. Το παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και πολύ σύντομα τα αποτελέσματα θα φανούν.
Είπαμε ότι θέλουμε μία πόλη εξωστρεφή.. Με σχέδιο και προγραμματισμό. Το υλοποιούμε.
Είπαμε ότι θέλουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του πολίτη. Δεν το έχουμε πετύχει. Όχι γιατί δεν θέλουμε αλλά γιατί πρέπει να ξεπεράσουμε αγκυλώσεις, να υπερβούμε νοοτροπίες ετών, να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας.
Είπαμε ότι θέλουμε καλύτερους κοινόχρηστους χώρους. Το υλοποιούμε βήμα βήμα. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε το σχέδιο μας για το Γιαννιώτικο Σαλόνι, θα προχωρήσουμε σε δημοπρατήσεις σημαντικών έργων, θα βάλουμε τα θεμέλια για τη Νέα Εποχή», υπογράμμισε.
Ο κ. Ελισάφ χαρακτήρισε υποδειγματική την συνεργασία με τις παρατάξεις του Νίκου Γκόντα και του Άρη Μπαρτζώκα όπως και με τους ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους Γιάννη Αϊβατίδη και Αριστείδη Παππά, τους οποίους και ευχαρίστησε δημόσια για τον καθημερινό και κοινό αγώνα.
Ο Νίκος Γκόντας στον χαιρετισμό του τόνισε ότι η συνεργασία τελικά ήταν πολύ εύκολη κι αυτό γιατί πρυτάνευσε ο κοινός στόχος που δεν είναι άλλος από το καλό της πόλης και το συμφέρον των συμπολιτών.
Τις ευχές του έδωσε ο Άρης Μπαρτζώκας σημειώνοντας επίσης ότι η συνεργασία είναι η συνένωση δυνάμεων για να λυθούν προβλήματα του Δήμου.
Ο Γιάννης Αϊβατίδης και ο Αριστείδης Παππάς έδωσαν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά  τονίζοντας ότι συστρατεύτηκαν με τη νέα Δημοτική Αρχή πιστεύοντας ότι μπορούν να βοηθήσουν ώστε τα Γιάννενα να αλλάξουν σελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]