Ιωάννινα:Με κομμένο λαιμό από τη διπλή αλυσίδα που έσερνε...βρέθηκε σκυλίτσα στους Χουλιαράδες

Βρέθηκε στο δρόμο προς Χουλιαράδες στο ποτάμι, από συμπολίτες μας τον Ιάσονα και την Γεωργία που  ενημέρωσαν   την Animal Action Ioannina για να διασωθεί.
Η σκυλίτσα έχει κομμένο λαιμό πολύ καιρό από διπλή αλυσίδα που της είχαν περασμένη. Έσερνε αλυσίδα πολύ πιο βαριά από το βάρος της.
Ένα μικρόσωμο πλάσμα 13 κιλά που το είχαν αλυσοδέσει λες και έδεναν τσομπανόσκυλο 60 κιλά.
Φυσικά η διάσωση της δεν ήταν καθόλου εύκολη καθώς η σκυλίτσα πονούσε και ήταν αγριεμένη προς κάθε κίνηση για να βοηθηθεί
Χάρη στη βοήθεια του Ιάσονα Γραβάνη και της Γεωργίας Γκέσιου που  ενημέρωσαν την Animal Action Action Ioannina   όταν την εντόπισαν αλλά και του αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων Οδυσσέα Πότση που ταξίδευε και σταμάτησε να βοηθήσει,η σκυλίτσα πιάστηκε και μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για να λάβει βοήθεια.
Δύσκολο  όπως σημειώνει η Animal Action Ioannina στη σελίδα της στο facebook ήταν να βγει και από το αυτοκίνητο, καθώς φοβισμένη όπως ήταν ήθελε να δραπετεύσει ότα ντις άνοιγαν  τις πόρτες και με την βοήθεια του κτηνίατρου μεταφέρθηκε μέσα για να βοηθηθεί.
Ότι ακολούθησε μετά είναι αυτό που θα δείτε στο βίντεο,πατώντας εδώ

Η σκυλίτσα αναρρώνει στο κτηνιατρείο και την Δευτέρα θα βρίσκεται στα  χέρια   των ανθρώπων της Animal Action Ioannina για να φροντίζεται μέχρι να αναρρώσει.
Την ονόμασαν  Σίσσυ.
Η μικρή Σίσσυ μόλις 2 ετών κατάφερε και ξέφυγε από την οικογένεια που την κακοποιούσε. Όταν αναρρώσει οι εθελοντές θα αναζητήσουν  για εκείνη την οικογένεια που θα την κάνει μέλος της και θα ξεχάσει ότι πόνο έχει ζήσει μέχρι τώρα στη ζωή της.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]