ΜέΡΑ25: Λύση στα «κόκκινα δάνεια» χωρίς πλειστηριασμούς


Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση θεωρούν ότι δεν υπάρχει εναλλακτική από τις αγοραίες «λύσεις» υπαγορευμένες απ’την Τρόικα – όπως ο «Ηρακλής». Το ΜέΡΑ25 διαφωνεί. Θεωρούμε ιερή υποχρέωση όλου το πολιτικού συστήματος να βάλει τους πολίτες του μπροστά απ’ τους κερδοσκόπους και με αυτό ως κριτήριο να λύσει οριστικά ένα πρόβλημα που είναι εθνικής σημασίας.

Το ΜέΡΑ25 θεωρεί ότι υπάρχουν άμεσα εφαρμόσιμες ορθολογικές εναλλακτικές και γι αυτόν τον λόγο αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία για την άμεση έναρξη διαλόγου με κόμματα, φορείς, δήμους. Την 24η Φεβρουαρίου διοργανώνουμε ημερίδα όπου θα συζητηθούν τα συμπεράσματα του διαλόγου αυτού. Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι που ανησυχούν, δεν διεκδικούμε αυτό το μονοπώλιο.

Ο διάλογος που προτείνουμε πρέπει να υπερβαίνει τα κόμματα και τις ηγεσίες τους και να συμπεριλάβει όλους όσους αναγνωρίζουν το μέγεθος της απειλής για την κοινωνική συνοχή.

Επισυνάπτουμε τα βασικά σημεία της πρότασης μας που παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος της Κ.Ο. και Γραμματέας του ΜέΡΑ25 κ.ΓιάνηςΒαρουφάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]