ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

COSMOTE: Νέο ρεκόρ στην κίνηση δεδομένων κινητής έφερε η προσφορά απεριόριστων δωρεάν data


o 170% αυξημένη η κίνησηdata την εορταστική περίοδο, μέσω του δικτύου COSMOTE
o Για πρώτη φορά, η COSMOTE προσέφερε σε όλους τους συνδρομητές τηςαπεριόριστα δωρεάν GB για δέκα ημέρες
28Ιανουαρίου 2020

Νέο ρεκόρ στην κίνηση δεδομένων κινητής έφερε η πρωτοποριακή χριστουγεννιάτικη προσφορά της COSMOTE, που για πρώτη φορά διέθεσε σε όλους τους συνδρομητές της απεριόριστα δωρεάν dataγια δέκα ημέρες. Την προσφορά ενεργοποίησαν σχεδόν 2 εκατομμύρια συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής. Ησυνολικήκίνηση dataμέσω του δικτύου COSMOTE,κατά την εορταστική περίοδο (23/12 - 01/01) έφτασε τα 8 petabytes(1 petabyte=1.000 terabytes),σημειώνοντας 170%ετήσιααύξηση. Ειδικά, μέσω δικτύου 4G/4G+,καταναλώθηκαν 7,2 petabytes.

Βάσει της κίνησης δεδομένων, το Instagramβρέθηκε για μια ακόμη χρονιά στην κορυφή των προτιμήσεων των συνδρομητώνCOSMOTE(21,5%). Με μικρή διαφορά ακολουθεί το YouTube (21,4%), ενώ αξιοσημείωτα μερίδια κίνησης κατέγραψαν για πρώτη φορά και οι πλατφόρμες streamingκαιgaming (7%).Σε ό,τι αφορά τις περιοχές της χώρας με τη μεγαλύτερη αύξηση στην κίνηση, τα νησιά των Σποράδωνκατέκτησαν την πρώτη θέση με υπερ-τριπλάσια κίνηση mobiledata(+220%), ενώ ακολουθήσαν η Λάρισα και η Χαλκιδική (+200%).

Τα πλεονεκτήματα του COSMOTE 4G κράτησαν την εμπειρία των συνδρομητών στην κορυφή

Ο τεράστιος όγκος της κίνησης των dataκαι οι αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών υποστηρίχθηκαν επιτυχώς χάρη στις αξεπέραστες δυνατότητες του δικτύου COSMOTE4G:
Έχοντας στη διάθεσή τους το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη99% και 96% αντίστοιχα, οι συνδρομητές COSMOTEαπολαμβάνουν αξεπέραστη εμπειρία όπου κι αν βρίσκονται.
Τα τελευταία τρία χρόνια, η COSMOTE έχει αυξήσει στο δίκτυο κινητής τη μέση ταχύτητα πρόσβασης στο Internet κατά 45% και τη χωρητικότητα κατά 65%, ανταποκρινόμενη στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των συνδρομητών της.
Το δίκτυο COSMOTEαναδεικνύεται«το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα»για τρεις συνεχείς χρονιές, στα «Speedtest AwardsTM» του ανεξάρτητου φορέα Ookla® , της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως για μετρήσεις broadband και mobileinternet.
Επιπλέον, η COSMOTEέλαβε την πιστοποίηση «Best in Test» τον Σεπτέμβριο του 2019,για 6 συνεχόμενηχρονιά, για τις υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, umlaut(πρώην P3 Communications) .

Αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες του 4Gδικτύου της και απαντώντας στις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, η COSMOTE δημιουργεί καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντακάνοντας πράξη την υπόσχεσή της, με την τεχνολογία να δημιουργεί ένα κόσμο, καλύτερο για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]