ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Σε καρναβαλικό ρυθμό η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας

Σε καρναβαλικό ρυθμό βρίσκεται η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας η οποία οργανώνει το Καρναβάλι το οποίο θα γίνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα έναρξης 7 το απόγευμα στην Άρτα.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, η Άτυπη Επιτροπή συναντήθ
ηκε ήδη με το Δήμαρχο  κ. Χ. Τσιρογιάννη, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Αρταίων, με τους οποίους συζήτησαν οργανωτικά ζητήματα και θέματα υποστήριξης για ένα ακόμη επιτυχημένο καρναβάλι. Από το 1982, επί 39 συνεχή χρόνια, οι γυναίκες κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό το καρναβάλι, να οργανώνουν τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και να δίνουν κάθε χρόνο τον αποκριάτικο τόνο στην πόλη της Άρτας.

 Επίσης, Καρναβάλι Γυναικών Άρτας διοργανώνει αποκριάτικη πατινάδα (βόλτα στους δρόμους με συνοδεία μουσικής), στην οδό Σκουφά, στην Άρτα, μια μέρα πριν ανοίξει το Τριώδιο, δηλαδή το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα έναρξης 12 το μεσημέρι, έτσι ώστε να βάλουμε την πόλη στο αποκριάτικο πνεύμα. Θα μας συνοδεύει η ομάδα Κρουστών KrotalArta. Σημείο συνάντησης 11.30 άγαλμα Πύρρου, πλατεία Κιλκίς.  Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους και η αμφίεση είναι μαύρα ρούχα και καπέλο.

 Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο καρναβάλι… και αξίζει την υποστήριξη όλων μας διότι:

Αντέχει 39 χρόνια, θα συμμετέχουν 1500 καρναβαλιστές όλων των ηλικιών, το παρακολουθούν εκατοντάδες θεατές από όλη την περιφέρεια και δίνει κάθε χρόνο, βρέξει-χιονίσει, ένα εύθυμο και σατιρικό χρώμα στην πόλη της Άρτας.

  Η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλες και σε όλους για μια δημιουργική συμμετοχή στο καρναβάλι του 2020,  γεμάτη φαντασία, χιούμορ και κέφι.

 Για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:

Κική Μανοπούλου: 6936393456

Κυριακούλα Κουτσούμπα: 6978595133

Λαμπρινή Τρομπούκη: 6948805702

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]