ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η παράταξη Γιάννενα Τώρα έκοψε τη βασιλόπιτα

«ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2020
Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή μελών και φίλων της Δημοτικής Παράταξης ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας για το 2020.
Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Olympic», η Δημοτική Παράταξη ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ έκοψε τη Βασιλόπιτα και αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους για μια δημιουργική χρονιά για το Δήμο Ιωαννιτών.
Ο Συντονιστής της Παράταξης κ. Μιχάλης Φαρσαρώτας, ο Επικεφαλής της Παράταξης, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ κ. Άρης Μπαρτζώκας και ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ κ. Δημήτρης Πάνου καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκαν για το νέο έτος.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, κ. Βαγγέλης Πήχας, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου, κ. Νίκος Τσόλης, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία».
Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, κα. Μαρία Τσολάκη, η Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, κα. Ελένη Σιάση, και ο Γραμματέας του ΤΕΕ, κ. Αλέξανδρος Λάμπρου.
Τυχερός της εκδήλωσης αναδείχτηκε ο κ. Πήχας που κέρδισε το φλουρί, το οποίο συνοδευόταν από ένα συμβολικό δώρο, ένα Smartwatch, δηλαδή ένα «έξυπνο ρολόι» που ταιριάζει σε πολίτες μιας «έξυπνης» πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]