Ιωάννινα:Σύναψη προγραμματικών συμβάσεων για την ανάδειξη του Κάστρου



Η Επιτροπή Περιβάλλοντος ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας, του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Ιωαννιτών για την εκπόνηση μελετών αποκατάστασης και ανάδειξης των Οθωμανικών Μνημείων στην ευρύτερη περιοχή της βορειοανατολικής Ακρόπολης του Κάστρου Ιωαννίνων: α)
Τζαμί Ασλαν Πασά, β) Μεντρεσες, γ) βιβλιοθήκη, στο πλαίσιο της ΣΒΑΑ Δήμου Ιωαννιτών.

 Η Επιτροπή  ενέκρινε επίσης και τη σύναψη  προγραμματικών συμβάσεων για τα έργα:

«Αντικατάσταση κουφωμάτων Οικίας Πλακίδα στην Τ.Κ. Κουκουλίου Δήμου Ζαγορίου» με το Υπ. Πολιτισμού και το Δήμο Ζαγορίου
  «Συντήρηση τοιχογραφιών Ι.Μ. Αγίας Σοφίας ΒρυσοπούλαςΣουλίου Παραμυθιάς Θεσπρωτίας», με το Υπ. Πολιτισμού και την Ι.Μ. Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας
«Αποκατάσταση βατότητας τμήματος οδού ΔημαριούΚομπότι», με τους Δήμους Γ. Καραϊσκάκη και Νικ. Σκουφά

Η Επιτροπή ενέκρινε επίσης  τη σύναψη σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Πρέβεζας για την ωρίμανση και δημοπράτηση του έργου «Παροχή Υπηρεσιών Αναβάθμισης της Ενεργειακής Απόδοσης του Συστήματος και των υποδομών του οδικού και αστικού φωτισμού του Δήμου Πρέβεζας».

Ακόμη, ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων για την υλοποίηση γεωτεχνικής έρευνας και στατικών μελετών για την αποκατάσταση του καθολικού της Ι.Μ. Αγίου Ιωάννη Βέλλιανης Τ.Κ. Προδρόμου Δήμου Σουλίου  (με το Υπ. Πολιτισμού και την Ι.Μ. Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας) και του καθολικού της Ι.Μ. Προφήτη Ηλία Βίτσας Δήμου Ζαγορίου (με το Υπ. Πολιτισμού και την Ι.Μ. Ιωαννίνων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]