ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Σύσκεψη Σωματείου ιδιωτικών Υπαλλήλων για το Ασφαλιστικό στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων

ΣΥΣΚΕΨΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Τετάρτη 29/1 και ώρα 7μμ στο 
Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων

 Συνάδελφοι
 Η κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση τον νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο καρμανιόλα, που θα βάλει οριστικά ταφόπλακα στην Κοινωνική Ασφάλιση, ολοκληρώνοντας έτσι το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Με το νομοσχέδιο αυτό, συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο νόμος-λαιμητόμος Κατρούγκαλου. Διατηρεί την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67, μειώνει παραπέρα τις συντάξεις, ιδιωτικοποιεί πλήρως την ασφάλιση, κάνει εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και συνταξιούχους να βάλουν ακόμα βαθύτερα το χέρι στην τσέπη προκειμένου να βρουν την υγειά τους, κλείνοντας επιπλέον, τα όποια νομικά κενά υπήρχαν και έδιναν την δυνατότητα σε κάποιους συνταξιούχους να διεκδικήσουν στα δικαστήρια μέρος αυτών που τους έχουν αρπάξει... Κάλλιστα μπορεί πια να μετονομαστεί σε νόμο Κατρούγκαλου-Βρούτση!
 Συνάδελφοι
Η συντονισμένη επίθεση που έχουν εξαπολύσει εναντίον μας εργοδοσία, κυβέρνηση, εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός, απαντιέται μόνο με ένα τρόπο! Με οργάνωση, αγώνα και αντεπίθεση όχι μόνο για να διατηρήσουμε ότι έχουμε, όχι μόνο για να ανακτήσουμε τις απώλειες που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά για να ικανοποιήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας!
Το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων σας καλεί σε Σύσκεψη-Ενημέρωση την Τετάρτη 29/1 και ώρα 7μμ στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]