ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Απολύσεων ...συνέχεια στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων


"Μετά τις απολύσεις των έξι συναδέλφων-εισπρακτόρων του 2018 χωρίς αιτία αυτή τη φορά τη σκυτάλη πήραν δύο συνοδοί μαθητικών δρομολογίων.
Για άλλη μια φορά η Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, φρόντισε να δέιξει το πραγματικό της πρόσωπο στους εργαζομένους.
Άνευ λόγου και αιτίας και χωρίς καμία προειδοποίηση απέλυσε δύο συνοδούς μαθητικών δρομολογίων που σημειωτέον ανήκουν στην ίδια οικογένεια όταν αυτές αποδεδειγμένα υπήρξαν άψογες στα καθήκοντά τους.
Όταν δε πληροφορήθηκαν τηλεφωνικώς την απόλυσή τους, ζήτησαν εύλογα να μάθουν τους λόγους απόλυσής τους και φυσικά δεν τους έμαθαν ποτέ.
Να τονίσουμε ότι η παύση από την εργασία των δύο συνοδών δεν συνέβη με τη λήξη των μαθητικών δρομολογίων στις 21/12/2019 αλλά σ
τις 10/1/2020, δύο ημέρες από την έναρξη εκ νέου (μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων) των σχολικών μαθημάτων και ενώ βρίσκονταν στην εργασία τους κανονικά.
Η αντικατάσταση φυσικά έγινε από "δικούς τους ανθρώπους".
Καταγγέλουμε για άλλη μια φορά την Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων και ζητούμε την άμεση επαναπρόσληψη των δύο απολυμένων συνοδών.
ΥΓ. Σήμερα οι συναδέλφισσες επισκέφτηκαν το υποκατάστημα του ΟΑΕΔ στην πόλη μας, όπου διαπίστωσαν ότι στις 14/01/2020 καταγγέλθηκαν οι συμβάσεις τους, χωρίς να τις έχουν υπογράψει."
.ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΗΠΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]