Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου:Εθελοντική Αιμοδοσία

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ, συνεχίζοντας τη συνεργασία της με την εταιρεία "ΣΙΟΝΤΗΣ Ν. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ Α.Ε.", για ακόμη μία χρονιά εξασφαλίζει αναγκαίο υλικό για τη στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων.
Στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος ανακοινώνεται πως για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διοργανωθεί εθελοντική αιμοδοσία στις 14 και 15/1/2020 από τις 14:00 έως τις 20:30 στο κατάστημα της εταιρείας "HALL OF BRANDS". Στο πλαίσιο της αιμοδοσίας θα χορηγηθούν δέκα μπάλες ποδοσφαίρου σε κάθε σωματεί
ο που τουλάχιστον δύο (2) εκπρόσωποί του θα συμμετάσχουν στην αιμοδοσία.

Η εθελοντική προσφορά αίματος είναι μια κορυφαία εκδήλωση ανθρώπινης ευαισθησίας και αλληλεγγύης και ένας από τους σημαντικότερους κρίκους του κοινωνικού εθελοντισμού. Η εθελοντική αιμοδοσία στηρίζει το σύστημα υγείας της χώρας και είναι τρόπος και στάση ζωής. Η Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ δημιούργησε το 2016 την τράπεζα αίματος των μελών της, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της τόσο στο σύστημα Υγείας, αλλά κυρίως στο κοινωνικό σύνολο.

Η δεκάλεπτη και ανώδυνη διαδικασία της αιμοδοσίας δεν κοστίζει τίποτα, αλλά έχει ανεκτίμητη αξία για το λήπτη. Οι αιμοδοσίες της Ε.Π.Σ. θα εντατικοποιηθούν και οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρώνονται θα δίνουν λύσεις στις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Είναι υποχρέωση όλων των ανθρώπων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου η στήριξη της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία “ΣΙΟΝΤΗΣ Ν. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ Α.Ε.” την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15/1/2020 από τις 14:00 μέχρι τις 20:30 στο κατάστημα “HALL OF BRANDS” της εταιρείας στην Ε.Ο. Άρτας – Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]