LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ανεξάρτητη Δημ.Πρωτοπορία:Στερνό αντίο στο Θόδωρο Νιτσιάκο

Ο αδόκητος χαμός ενός ευπατρίδη, συγκλόνισε όχι μόνο την οικογένεια του, όχι μόνο τα Γιάννινα αλλά και ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, η οποία είχε γνωρίσει τον Θόδωρο Νιτσιάκο μέσα από το τεράστιο έργο που αφήνει στην πατρίδα, στον επιχειρηματικό τομέα. Από την περασμένη Παρασκευή το βράδυ ο τόπος μας έγινε φτωχότερος και αυτό είναι μια πραγματικότητα. Ο Θόδωρος Νιτσιάκος, στον  κ
ολοφώνα της δόξας του,  έφυγε εντελώς άδικα για το μεγάλο ταξίδι της αιωνιότητας, αφήνοντας πίσω ορφάνια πρώτα στην οικογένεια, ύστερα σε όλους όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του και τελικά στον κόσμο της επιχειρηματικότητας, όπου από την νιότη του δραστηριοποιήθηκε, ξεκινώντας από τον Γράμμο και συγκεκριμένα την Αετομηλίτσα, πραγματοποιώντας το όνειρό του που ήταν η προσφορά. Φτωχότερος ο τόπος  μας από το θάνατο του. Όμως ο ίδιος είχε φροντίσει να γαλουχήσει με τα νάματα της δημιουργίας την οικογένειά του και τους συνεργάτες του οι οποία πάνω στα χνάρια του καλούντα να συνεχίσουν το τεράστιο έργο του. Ο πρωτογενής τομέας αλλά και ο τουριστικός, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο, του οφείλουν πολλά. Δίδαξε ήθος, επιμονή, αποφασιστικότητα, εργατικότητα και δημιουργία. Ήταν πρωτοπόρος σε ιδέες και έργα. Τούτη την ώρα είναι φτωχά και  ανήμπορα τα λόγια να περιγράψουν  πρώτα την απώλεια  του ανθρώπου και  μετά το έργο και την προσφορά  σε επιχειρηματικό και  κοινωνικό επίπεδο, του Θ. Νιτσιάκου. Η πόρτα του ήταν πάντα ανοιχτή σε όποιον και αν την χτύπησε. Η ταπεινή  του καταγωγή του, άφηνε έξω κάθε μορφή  αλαζονείας.
Ο επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ κ. Νίκος Γκόντας, οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης αποχαιρετούν  με θλίψη τον άνθρωπο, φίλο, πατριώτη, μεγάλο επιχειρηματία στην πρωτοπορία και την ανάπτυξη, Θόδωρο Νιτσιάκο και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]