Ιωάννινα:Διαγωνισμός Φωτογραφίας Με Αφορμή Την «8η Μάρτη: Διεθνής Ημέρα Των Δικαιωμάτων Των Γυναικών»

Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), θέλοντας να ενισχύσει την εξωστρέφειά του και να έρθει σε επαφή με το νεανικό κοινό, καλεί όλους/ες τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ηλικίας από 18-25 ετών, να δηλώσουν συμμετοχή στον Διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργανώνει, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, με αφορμή την «8η Μάρτη: Διεθνής ημέρα των δικαιωμάτων των γυναικών».

Ειδικότερα, καλούνται όσοι/ες νέοι και νέες από 18-25 ετών, επιθυμούν να αποδώσουν φωτογραφικά κάποιο από τα ακόλουθα θέματα «Ισότητα των Φύλων», «Δικαιώματα των Γυναικών», να αποστείλουν τη φωτογραφία τους συνοδευόμενη από ένα σχετικό μήνυμα. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν οι μόνιμοι/ες κάτοικοι Ελλάδος που έχουν ηλικία άνω των 18 έως 25 ετών. Κάθε διαγωνιζόμενος/η μπορεί να στείλει μία (1) φωτογραφία. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι/ες στο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας και στη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

Οι πέντε (5) καλύτερες φωτογραφίες θα επιλεγούν από Κριτική Επιτροπή, που θα οριστεί από το ΚΕΘΙ και τη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, με κριτήρια επιλογής την πρωτοτυπία και την αμεσότητα μετάδοσης του μηνύματος. Η απόφαση της κριτικής επιτροπής, είναι οριστική και αμετάκλητη, εκτός και αν προκύψει σοβαρός λόγος, για ανάκληση της απόφασης αυτής.

Στη συνέχεια οι πέντε (5) φωτογραφίες που θα επιλεγούν από την Κριτική Επιτροπή θα τεθούν σε ηλεκτρονική ψηφοφορία από το κοινό για διάστημα πέντε (5) ημερών εντός του μηνός Φεβρουαρίου (2020) μέσω της σελίδας του ΚΕΘΙ στο facebook (https://www.facebook.com/kethiisotita/). Η φωτογραφία που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους από την ηλεκτρονική ψηφοφορία, θα αξιοποιηθεί στο πλαίσιο των δράσεων ευαισθητοποίησης που θα αναπτύξει ο φορέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]