Θεσπρωτία:Εγκαταλελειμμένο όχημα έμφορτο με 46 kg κάνναβης ...3 συλλήψεις

Συνελήφθησαν τρία άτομα που  εμπλέκονται σε υπόθεση  μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση
Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (46) κιλών και (30) γραμμαρίων, που βρέθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Συνελήφθησαν, χθες (26-01-2020) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τρία άτομα, τα οποία εμπλέκονται στη μεταφορά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης περίπου (46) κιλών.
Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 47 και 39 ετών, καθώς και για έναν 31χρονο ημεδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Επιπρόσθετα, για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη αλλοδαπού συνεργού τους, που αναζητείται.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες,  διότι όπως  προέκυψε από την αστυνομική έρευνα,  είχαν οργανώσει τη μεταφορά ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της.
Το παραπάνω όχημα εντοπίστηκε χθες, από περιπολούντες αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, έμφορτο και εγκαταλελειμμένο, σε παράπλευρη αγροτική οδό της Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας – Μαυροματίου (περιοχή Ράγιου Θεσπρωτίας), ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -21- δέματα με ακατέργαστη  κάνναβη, συνολικού βάρους -46- κιλών και -30- γραμμαρίων.
Σημειώνεται ότι, οι τρεις συλληφθέντες, δήλωσαν ψευδώς, προκειμένου να παραπλανήσουν τις Αστυνομικές Αρχές, κλοπή του ανωτέρω οχήματος, το οποίο είχαν μισθώσει από εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην Ηγουμενίτσα, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά των ναρκωτικών.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
(21) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (46) κιλών και (30) γραμμαρίων,
Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων,
τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]