ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΠΑΡΑΜΟΝΗ για εκτός οριστικών πινάκων “προσωρινώς” επιτυχόντες της 3Κ

Σημαντική δικαστική επιτυχία δίνει νέα ελπίδα σε όσους δεν πέτυχαν στην προκήρυξη 3Κ/2018, όπως αποκαλύπτει, σήμερα, αποκλειστικά το epoli.gr.
Ειδικότερα, χθες, το Μονομελές Πρωτοδικείο Α
θηνών χορήγησε προσωρινή διαταγή σε εργαζόμενους του Δήμου Γλυφάδας, που ζητούσαν να παραμείνουν στην εργασία τους μετά τη λήξη των συμβάσεών τους, η οποία συνέπεσε με την διαδικασία προσλήψεων των επιτυχόντων, των οριστικών πινάκων της 3Κ/2018, στις 31.12.2019.

Τι διαφορετικό, λοιπόν, φέρνει η απόφαση αυτή; Πρόκειται για μία απόφαση που δικαιώνει εργαζομένους και διατάσσει την παραμονή στην εργασία τους, ενώ έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία προσλήψεων στον Δήμο που τους απασχολούσε έως τότε. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, το Δικαστήριο αναγνώρισε τόσο τις ανάγκες των εργαζόμενων να συνεχίσουν να εργάζονται στον φορέα που τους απασχόλησε επί μακρόν, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες του, όσο και το γεγονός ότι, η οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων της προκήρυξης δεν σημαίνει ότι, δεν αναμένονται αλλαγές στους πίνακες κατάταξης, μετά από αποδοχή αιτήσεων ακύρωσης ή αιτήσεων θεραπείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]