ΔΕΥΑ Άρτας:Νέα έργα 14.021.501 ευρώ

Υποβολή στο ΕΣΠΑ, έργων αποχέτευσης σε Γλυκόριζο – Λιμίνη –Αγία Τριάδα Κεραματών, Γραμμενίτσα– Βλαχέρνα – Ελεούσα,   προϋπολογισμού 14.021.501 ευρώ από την ΔΕΥΑ του Δήμου Αρταίων.

Νέα έργα 14.021.501 ευρώ που αφορούν την κατασκευή των εσωτερικών δικτύων και των αντλιοστασίων αποχέτευσης ακαθάρτων των οικισμών του Δήμου Αρταίων, υπβλήθηκαν από την
ΔΕΥΑ Άρτας στο Ε.Π. Ήπειρος 2014-2020 (ΕΣΠΑ) της Περιφέρειας Ηπείρου.
Το έν λόγω έργο αφορά την κατασκευή των εσωτερικών δικτύων και των αντλιοστασίων αποχέτευσης ακαθάρτων των οικισμών της Βλαχέρνας, της Γραμμενίτσας, της Ελεούσας, του Γλυκορρίζου, της Λιμίνης και της Αγίας Τριάδας Κεραματών καθώς και των αγωγών μεταφοράς του συνόλου των λυμάτων των οικισμών στην υφιστάμενη Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) της πόλης της Άρτας. Η Πράξη πρόκειται να δημιουργήσει πλήρως λειτουργικές υποδομές δικτύου συλλογής και αποχέτευσης λυμάτων, που θα επιτύχουν άμεσα την προστασία του περιβάλλοντος, την πρόληψη επιβάρυνσης του υδροφόρου ορίζοντα και τους εδάφους και συνεπώς, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Το Υποέργο 1 «Αποχέτευση ακαθάρτων οικισμών Γραμμενίτσας, Βλαχέρνας και Ελεούσας Δήμου Αρταίων» αφορά την κατασκευή δικτύου ακαθάρτων, συνολικού μήκους 25.475,00 μ.  προϋπολογισμού του 8.000.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Το Υποέργο 2 «Αποχέτευση ακαθάρτων οικισμών Γλυκορρίζου, Λιμίνης και Αγίας Τριάδας Κεραματών Δήμου Αρταίων» αφορά την κατασκευή δικτύου, συνολικού μήκους 15.368,00 μ.  προϋπολογισμπού 5.700.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Τα έργα αυτά θα υλοποιηθούν  από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ )του Δήμου Αρταίων και θα έχουν συνολική διάρκεια υλοποίησης 30 μήνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]