Για 1η φορά Enduro Cross Arena στο 16ο Motor Festival στα Ιωάννινα!





Από τις 21-23 Φεβρουαρίου στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. η Νο 1 γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα



Το Motor Festival είναι η κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα και φροντίζει συνεχώς να επιβεβαιώνει τον τίτλο του. Πως; Εντάσσοντας συνεχώς στο πρόγραμμά του shows από όλο το φάσμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που «απογειώνουν» και τον πιο απαιτητικό θεατή!

Αυτό θα συμβεί και στο πρώτο φεστιβάλ για το 2020, το 16ο Motor Festival «Be Brave to Be Free», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 21 έως και τις 23 Φεβρουαρίου στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ), εκεί όπου για πρώτη φορά στην ιστορία του μεγαλύτερου μηχανοκίνητου πάρκου αδρεναλίνης στη χώρα θα δημιουργηθεί Enduro Cross αρένα!

Το 16o Motor Festival ανεβάζει τα θεάματα και στους δύο τροχούς, δημιουργώντας μια φαντασμαγορική Off Road Arena με εμπόδια και άλματα για τους επαγγελματίες οδηγούς κι εκείνους από τις Λέσχες, που θα βρεθούν, ερχόμενοι από όλη την Ελλάδα, στο ΠΕΑΚΙ με σκοπό να αναδείξουν το Motocross και το Enduro Cross, προσφέροντας μοναδικά shows!

Ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς δήλωσε για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία: «Σταδιακά μέσα στη χρονιά από φεστιβάλ σε φεστιβάλ θέλουμε να εξελίξουμε τα θεάματα και την αρένα των δύο τροχών. Ξεκινώντας αυτό το εγχείρημα από τα Ιωάννινα επιδιώκουμε να ισορροπήσουμε τα θεάματα του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας, με στόχο να ικανοποιήσουμε ακόμη περισσότερο και τους λάτρεις των δύο τροχών και συγχρόνως να αναδείξουμε μέσα από αυτή τη διαδικασία τις Αθλητικές Λέσχες. Δίνουμε την υπόσχεση ότι η αρένα και το θέαμα των δύο τροχών θα εξελίσσεται διαρκώς, αρχής γενομένης από το ΠΕΑΚΙ».

Μοναδικά Enduro Cross και Motocross Shows σε μια ιδανική Off Road Arena, περιμένουν, λοιπόν, όσους βρεθούν στο ΠΕΑΚΙ από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου.

Ένα τριήμερο μοναδικό, καθώς το… μενού περιλαμβάνει ακόμη όλα όσα έχουν καταστήσει το Motor Festival, ως το κορυφαίο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης: Τα «μαγικά» Drift Shows, Moto & Auto Drag Shows, Trial Shows, 4×4 Off Road Shows, Truck Shows, Stunt shows σε δύο και τέσσερις τροχούς και φυσικά το ιστορικό ακροβατικό, τον «Γύρο του θανάτου».

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί και θα ανακοινώνονται σταδιακά μέχρι και την 21η Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία η πόλη των Ιωαννίνων γιορτάζει την απελευθέρωσή της.

Το ραντεβού έχει δοθεί:16ο Motor Festival από τις 21 έως και τις 23 Φεβρουαρίου στο Π.Ε.Α.Κ.Ι.!







Το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης το τριήμερο 21-23 Φεβρουαρίου στο ΠΕΑΚΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]