ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Στάσου πλάι μου (Stand by me) από το Καλλιτεχνικό Σωματείο ΕΞΑΥΔΑ

Το Καλλιτεχνικό Σωματείο Εξαύδα συνεχίζει  τις Κινηματογραφικές Προβολές  με την ενότητα ταινιών με τίτλο "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗΣ".
Η ταινία του Ρομπ Ράινερ " Στάσου πλάι μου" θα προβληθεί Κυριακή 8/12 και τη Δευτέρα 9/12 στο θεατράκι του Σωματείου

Στάσου πλάι μου (Stand by me)

Tέσσερα αγόρια που διανύουν την πρώιμη εφηβική περίοδο, γύρω στα 12 , ξεκινούν μία από τις μεγαλύτερες περιπέτειες της ζωής τους. Αποφασίζουν να το σκάσουν από τα σπίτια τους για να βρουν το πτώμα ενός αγοριού που άκουσαν τυχαία ότι κείτεται νεκρό δίπλα στις γραμμές του τραίνου. . Ο Βερν, ο Γκόρντι, ο Τεντ και ο Κρις παίρνουν τα σακίδια τους και αρχίζουν ένα ταξίδι μέσα στο δάσος κατά μήκος των γραμμών του τρένου.
Το ταξίδι θα διαρκέσει δύο μέρες και θα διανύσουν μερικά χιλιόμετρα αλλά στη πραγματικότητα θα τους οδηγήσει πολύ μακρύτερα. Κάθε παιδί κουβαλά τους δικούς του δαίμονες. Κάποια τα κυνηγάει το παρελθόν, κάποια δεν μπορούν να ξεφύγουν από το προδιαγεγραμμένο μέλλον. Όλα όμως ικετεύουν ανομολόγητα κάποιον να σταθεί πλάι τους. Στην ταινία συνδυάζεται αρμονικά η ατμόσφαιρα μυστηρίου με την περιπέτεια Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα κινδυνέψουν από ένα τρένο, θα βγουν ζωντανοί από ένα βάλτο γεμάτο βδέλλες και τελικά θα βρουν το πτώμα του αγνοούμενου παιδιού ύστερα από μια σύγκρουση με μια συμμορία μεγαλύτερων τους. η ανάλαφρη παιδική παρέα, παύει να είναι  τόσο ανάλαφρη όσο εξελίσσεται η πλοκή ,καθώς οι μικροί «κοπανατζήδες» πρέπει να παλέψουν με ισχυρά ψυχολογικά τραύματα. Πρέπει να γίνουν άντρες και ο μόνος τόπος για να γίνει αυτό είναι μέσα από την κοινή τους περιπέτεια και τη φιλία τους.
Μοναξιά, απόρριψη, οικογενειακά προβλήματα δεν θα σταθούν εμπόδιο για να υπερνικήσουν αυτές τις δυο μέρες τους εαυτούς τους και να μεγαλώσουν .
Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα The Body του Στίβεν Κινγκ και ο τίτλος προέρχεται από το ομώνυμο τραγούδι του Μπεν Ε. Κινγκ, που ακούγεται στους τίτλους τέλους 
Πηγή:flix.gr
Σκηνοθεσία: Ρομπ Ράινερ
Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Χίτον, Ρίβερ Φοίνιξ, Κ.Φέλντμαν, Τζ.Σόνελ, Κίφερ Σάδερλαντ
Διάρκεια: 89 λεπτά
EΠΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ΚΥΡ 15/12-ΔΕΥΤ 16/12 Lady bird (2017) (Γκρέτα Γκέργουιγκ)
ΚΥΡ 22/12-ΔΕΥΤ 23/12 Juno (2007) (Τζέισον Ράιτμαν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]