Επίσημη έναρξη συνεργασίας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το Δίκτυο ΑκαδημιώνPSS για την TIGERS FOOTBALL COLLEGE![βίντεο-φωτό]



Σ' ένα εορταστικό κλίμα διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτη (10/12) στο ΠΕΑΚΙ η μεγάλη εκδήλωση της ακαδημίας ποδοσφαίρου TIGERS FOOTBALL COLLEGE με αφορμή την επίσημη έναρξη της συνεργασίας της με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το Δίκτυο Ακαδημιών PSS (PanathinaikosSoccerSchools / Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού).
Έπειτα από σειρά συζητήσεων και επαφών επισημοποιήθηκε η έναρξη της συνεργασίας της Σχολής Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού με τις ακαδημίες TIGERS FOOTBALL COLLEGE .
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει από τις 23 Σεπτεμβρίου, ιθύνοντες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στα Ιωάννινα την Τρίτη (10/12), παρακολούθησαν την προπόνηση των τμημάτων της ακαδημίας και μίλησαν με τους μικρούς φίλους – αθλητές της ακαδημίας TIGERS και με τους γονείς.
Η ακαδημία των Tigers βράβευσε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς και τους κ.κ. Δημήτρη Σαραβάκο και Κώστα Μπατσινίλα για την προσφορά τους στον Ελληνικό αθλητισμό ενώ παράλληλα έγιναν και τα εγκαίνια του νέου γηπέδου στα οποία θα προπονούνται πλέον τα παιδιά της Σχολής.
Στην εκδήλωση βρέθηκε και εξαμελές επιστημονικό κλιμάκιο του Δικτύου Σχολών PSS αποτελούμενο από τον Υπεύθυνο Δικτύου της ΠΑΕ κ. Τσεκούρα Ευστάθιο, τον Υπεύθυνο της SportTeam κ. Αλάσσα Κων/νο, τον Project Manager της SportTeam κ. Πέτρου Χριστόφορο, τον Scouter του Δικτύου κ. Μπατσινίλα και τους συνεργαζόμενους με το Δίκτυο προπονητές κ.κ. Σερπάνο&Μεντή.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών της περιοχής ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Απασχόλησης, κος Βασίλης Γοργόλης, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ, κος Παντελής Κολόκας, ο Γ.Γ. της Ε.Π.Σ.Ηπείρου, κος Παναγιώτης Δαβής ενώ την Δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο κος ΕυάγγελοςΣήτος.

Υπεύθυνοι της Σχολής είναι οι κ.κ. Θεοδωρής Γιώργος και Σέμος Λάζαρος.

ΟστόχοςτηςTigersFootballCollege
Στόχος  μέσα από αυτή την συνεργασία είναι μεταξύ άλλων η καλύτερη εκπαίδευση και απόκτηση της τεχνογνωσίας για την ανάδειξη παικτών-ταλέντων. Το γεγονός αυτό, δίνει τη δυνατότητα στην ακαδημία να θέσει υψηλότερους στόχους, αλλάζοντας το οργανόγραμμα των τμημάτων υποδομών, κάνοντάς τα πιο συγκεκριμένα και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, έμπειροι και καταρτισμένοι προπονητές, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους προπόνησης εστιάζουν στην αθλητική βελτίωση των παιδιών, καλλιεργώντας παράλληλα ομαδικό πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθαι»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]