ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

HANDBALL – Εντός έδρας ισοπαλία για τον Αθλητικό Όμιλο Ιωαννίνων

HANDBALL – Εντός έδρας ισοπαλία για τον Αθλητικό Όμιλο Ιωαννίνων
 Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο των Ιωαννίνων. Ο Α.Ο. Ιωαννίνων και ο Α.Γ.Σ. Αγριάς Βόλου μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με το τελικό 24 - 24 να είναι δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες. Οι Γιαννιώτες βρέθηκαν σε άσχημη μέρα, έχοντας ωστόσο απέναντι τους μια καλοδουλεμένη ομάδα με έναν αποτελεσματικότατο τερματοφύλακα. Συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ για τις δύο ομάδες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με την ομάδα του Βόλου να καταφέρνει να ισοφαρίσει τρία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και να φύγει από μια δύσκολη έδρα με έναν πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα των Ιωαννίνων παρά την ισοπαλία, παρέμεινε στην κορυφή του 4ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Αντρών, με 7 βαθμούς.
Σύνθεση Α.Ο. Ιωαννίνων : (Καραμπίνας Ιωάννης) Σιαράβας Κ., Ζιώγος Α., Γεωργίου Γ. (8), Νάκος Τ. , Γότσης Γ. (4), Τζελέπης Δ. (2), Βέλλιος Α. (1), Γκρουΐδης Λ.(1), Σήτας Ν. (2), Σακκάς Κ., Σιώμος – Γκίζας Β (3), Τσαμπαλάς Σ., Τσέλιος Κ., Κοτίδη Σ. (1), Σκανδάλης Χ., Κουρουζίδης Α.(2).  Διακύμανση σκορ (πεντάλεπτα) : 2-3, 3-4, 5-4, 6-7, 10-9, 13-12 (ημίχρονο)  17-14, 18-16, 19-19, 20-21, 21-23, 24-24 (τελικό).
Το πρωτάθλημα διακόπτεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων κι έτσι το επόμενο παιχνίδι για τον ο Α.Ο. Ιωαννίνων θα διεξαχθεί εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα ΑΡΤΑ HANDBALL 2015, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]