Τα Greek Hospitality Awards 2020 επιστρέφουν για 6η χρονιά!



Τα Greek Hospitality Awards (http://hospitality.ethosawards.eu/ - #gha20), τα Βραβεία Θεσμός των ελληνικών ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων επιστρέφουν για 6η χρονιά! Η online πλατφόρμα θα ανοίξει στις 7 Ιανουαρίου 2020 για να δεχτεί τις υποψηφιότητες των κορυφαίων ελληνικών επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την 14η Φεβρουαρίου 2020, ούτως ώστε η Κριτική Επιτροπή να έχει επαρκή χρόνο για την επεξεργασία και την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων.

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards έρχεται να επιβραβεύσει την αριστεία στο χώρο των Ελληνικών Ξενοδοχείων, Τουριστικών Γραφείων, Ενοικιαζόμενων Δωματίων και άλλων εταιριών συναφών με τον κλάδο του Τουρισμού, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία μετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση των ψήφων τους 60/40.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στα  Greek Hospitality Awards 2020, μπορούν να ενημερωθούν για τα κριτήρια βράβευσης και να συμπληρώσουν τη φόρμα υποβολής υποψηφιότητας μέχρι και την Παρασκευή  14 Φεβρουαρίου 2020 στο site hospitality.ethosawards.eu.

Τα βραβεία περιλαμβάνουν τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ:
“Top Greek Hotel 2020”
“Top Greek Resort 2020”

Φέτος,  θα απονεμηθούν 96 κατηγορίες βραβείων στις εξής 4 θεματικές ενότητες:
1. BEST GREEK CITY HOTELS
2. BEST GREEK RESORTS
3. BEST GREEK HOTEL FACILITIES
4. SPECIAL AWARDS

H Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 στην Αθήνα.

Ενδεικτικό της δυναμικής των Greek Hospitality Awards 2020 είναι το γεγονός ότι οι νικητές των βραβείων για μία ακόμη χρονιά θα αποσταλούν στον Σύνδεσμο Tour Operators της Ρωσίας (ATOR), στην Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Μεγάλης Βρετανίας (ABTA), στον Σύνδεσμο Τουριστικών Γραφείων Γερμανίας και στο σύνολο των αραβικών τουριστικών γραφείων, που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Greek Tourism Workshop 2020 σε Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ντουμπάι και Λίβανο.

Τα Greek Hospitality Awards 2020 διοργανώνονται για 6η συνεχόμενη χρονιά από την ETHOS AWARDS σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Ειδικός Σύμβουλος των Greek Hospitality Awards 2020 είναι ο Δημοσιογράφος κ. Χάρης Ντιγριντάκης.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου http://www.hospitality.ethosawards.eu/ καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]