ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Στην καρδιά της Πίνδου...το Εστιατόριο του CHALET CHAMOIS στο Ανήλιο!

Το Εστιατόριο του CHALET CHAMOIS στο ANILIO ADVENTURE PARK

Το Chalet Chamois διαμορφωμένο σε δύο επίπεδα, εντυπωσιακό στα 850τμ με γήινα χρώματα και λιτές γραμμές, ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα με τις μεγάλες τζαμαρίες περιμετρικά και την ποιοτική κουζίνα, αποτελεί ένα γαστρονομικό προορισμό και μια ξεχωριστή επιλογή για παρέες, οικογένειες, φίλους των υπαίθριων δραστηριοτήτων και λάτρεις του καλού φαγητού.

Στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του με τον Σεφ Γιάννη Χρηστίδη στο τιμόνι της κουζίνας από την πρώτη μέρα, παρουσιάζει φίνα πιάτα που «πατάνε» σε παραδοσιακές συνταγές με νεωτερική εκτέλεση. Επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε καλό φαγητό συνδυασμένο με εκλεπτυσμένες γεύσεις και αισθητική σ’ ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον. Οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές και το μενού διαθέτει πιάτα για κάθε διατροφική προτίμηση.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της κουζίνας είναι κυριολεκτικά η πρώτη ύλη, καθώς ο Δήμος Μετσόβου και γενικότερα η Ήπειρος φημίζονται για την κτηνοτροφία, τα τυροκομικά προϊόντα, τα βότανα, το μέλι και τα κρασιά. Το Chalet Chamois έχει αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργασίας με τοπικούς παραγωγούς ενισχύοντας και προβάλλοντας με αυτό τον τρόπο τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα της περιοχής.

Στην καρδιά της Πίνδου, το Anilio Adventure Park μοιάζει να ενώνει τη Δυτική, Βόρεια και Νότια Ελλάδα μέσω της Εγνατίας Οδού, μόλις 7χλμ από την Έξοδο Ανηλίου.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την κουζίνα του Chalet Chamois στον ακόλουθο σύνδεσμο
https://www.anilioadventurepark.gr/apo-do-os-to-anilio-gia-ena-kalo-fagito/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]