Ιωάννινα:Πεζοδρόμια... σκουπιδότοποι..

Κάτι πρέπει να γίνει με τα σκουπίδια και μάλιστα γρήγορα. Η αποτυχημένη αντιμετώπιση της αποκομιδής τους από την προηγούμενη Αρχή δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί. Είμαστε ίσως η μόνη πόλη στη χώρα όπου συμβαίνει σε τέτοια έκταση το φαινόμενο.Τα σκουπίδια δηλαδή να μένουν για μεγάλο διάστημα σε ξεχειλισμένους κάδους και να κοσμούν τα οδοστρώματα μέχρις ότου απομακρυνθούν. Αλλά και πάλι ο τρόπος που γίνεται αυτό είναι το λιγότερο ερασιτεχνικός αφού ένα μέρος τους μένει στο δάπεδο ενώ τα αδέσποτα, ο αέρας και η βροχή τα μεταφέρουν μακριά. Και μετά; Ποιος θα τα μαζέψει ποτέ;

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα οφείλουν να επιτελούν σωστά το έργο τους από τη στιγμή που δεν θέλουν τους ιδιώτες στην αποκομιδή, πράγμα που και φθηνότερο και πιο αποτελεσματικό θα ήταν για τους  δημότες που ούτως ή άλλως είναι εκείνοι που πληρώνουν και μάλιστα ακριβά τις συγκεκριμένες υπηρεσίες για να έχουν το αποτέλεσμα που βλέπουμε καθημερινά παντού γύρω μας. Και δεν το βλέπουμε μόνο εμείς αλλά και όλοι όσοι επισκέπτονται την πόλη μας.

Επίσης η χωροθέτηση των κάδων αλλά και η προμήθεια νέων από τη στιγμή που δεν επαρκούν είναι άμεσης προτεραιότητας. Υπάρχουν σημεία μέσα στην πόλη, δεν  μιλάμε για παραέξω που γίνεται το "έλα να δεις", όπου οι πεζοί πρέπει να περνούν μέσα από βουνά σκουπιδιών με τη μπόχα να είναι ανυπόφορη κι αυτό στο ιστορικό κέντρο, δίπλα στο κάστρο.

Αυτό εννοούσε άραγε ο κ. Ελισάφ όταν έλεγε ότι θα αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]